ioannatri/ Instagram
ioannatri/ Instagram
15|06|2018 13:33
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

H Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στα γενέθλια της εγγονής του Ζάχου Χατζηφωτίου που κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ


Αρκετοί είναι οι νέοι Έλληνες καλλιτέχνες που δοκίμασαν την τύχη τους εκτός ελληνικών συνόρων και θέλησαν να δείξουν το ταλέντο τους σε ανθρώπους που θα τους έδιναν την ευκαιρία να προχωρήσουν στην καριέρα τους.

Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα είναι και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, που έχει χτίσει μια νέα ζωή στην Αμερική.

Εκεί, φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει και μια πολύ δυνατή φιλία με ένα κορίτσι που χαράζει το δικό του δρόμο στο χώρο του θεάματος.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και η Δωροθέα Πασχαλίδου (εγγονή του Ζάχου Χατζηφωτίου- μητέρα της η Μανίτα Χατζηφωτίου) φωτογραφήθηκαν μαζί στα γενέθλια της δεύτερης.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, ο Ζάχος Χατζηφωτίου έχει δηλώσει για την οικογένειά του: «Ο πρώτος γάμος έγινε όταν ήμουν στη Βηρυτό, μετά τις μάχες του Ελ Αλαμέιν. Πατέρας έγινα στο δεύτερο γάμο μου, στα 27 μου. Δεν νομίζω να είχα λαχτάρα να κάνω οικογένεια, αλλά προέκυψε. Αγάπησα βέβαια. Με καμία από τις γυναίκες μου δεν είχα να χωρίσω οικονομικά, γι’ αυτό και δεν είχαμε τσακωμούς και διενέξεις. (...) Δεν θέλω να πω την ηλικία της κόρης μου. Θα με πάρει τηλέφωνο και θα με μαλώσει. Γυναίκα είναι! Είναι όμως καλή μητέρα. Τα σπούδασε και τα τρία παιδιά της. Η μία εγγονή μου, η Δωροθέα Πασχαλίδου, είναι στην Αμερική και κάνει ταινίες. Έχω και δύο δισέγγονα. Τα έχω δει μία φορά, γιατί ο πατέρας τους, ο εγγονός μου, ζει με την οικογένειά του στην Ελβετία. Δουλεύει σε τράπεζα εκεί. Η τρίτη μου εγγονή έχει μείνει στην Ελλάδα».

Η Δωροθέα Πασχαλίδου κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ, στον τομέα των κινηματογραφικών παραγωγών και μόλις έκλεισε τα 30 της χρόνια.

Οι καλοί της φίλοι και ηθοποιοί, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Χρήστος Βασιλόπουλος, βοήθησαν στην ετοιμασία ενός πάρτι-έκπληξη.

Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, η Δωροθέα Πασχαλίδου δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το surprise party και έδειξε ότι θα θυμάται την βραδιά για καιρό!

ioannatri/ Instagram
ioannatri/ Instagram

 

 

 

#friends #thankyouall

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DoroThea Paschalidou (@dorotheapass) στις 14 Ιούν, 2018 στις 1:19 μμ PDT

 

 

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Δωροθέα Πασχαλίδου αρκετές φορές έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες με κοινές τους στιγμές στην Αμερική: 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, πώς περνάς στο Los Angeles;

Διαβάστε επίσης: Iωάννα Τριανταφυλλίδου: Το πάρτι γενεθλίων με τους γονείς της και διάσημους φίλους