NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΣΧΕΣΗ

Ο 22χρονος γιος της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στη συναυλία της ερμηνεύτριας στο Ηρώδειο


Δεν είναι μόνο η κρυστάλλινη φωνή της που την κάνει μοναδική.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη από το 1979 που έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο πεντάγραμμο με την Οπισθοδρομική Κομπανία, μέχρι και σήμερα, είναι ο ίδιος άνθρωπος: μια διακριτική παρουσία που έκανε αργά και σταθερά βήματα προς την επιτυχία χωρίς να προκαλέσει τα μίντια, χωρίς να «χρησιμοποιήσει» τη ζωή της για τη δημοσιότητα.

Το βράδυ της Πέμπτης 14 Ιουνίου, ένα μουσικό ταξίδι περίμενε τους θεατές που βρέθηκαν στο Ηρώδειο για την «συνάντηση» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη με τους ΤΑΚΙΜ, «την ίδια στιγμή» -σε σύμπραξη με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (ΜOYSA).Eνα από τα μουσικά γεγονότα του καλοκαιριού στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών.

 Η ερμηνεύτρια παρέσυρε τους θεατές με την φωνή της σε μουσικά μονοπάτια του ρεμπέτικου, της jazz και της pop: οι εκπληκτικές διασκευές των ΤΑΚΙΜ ήταν μια μουσική αποκάλυψη.

Από την βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ένα πρόσωπο-σταθμός στη ζωή της ερμηνεύτριας. O γιος της, Φίλιππος -από τον γάμο της με τον εικαστικό, Γιώργο Χατζημιχάλη- ήταν εκεί και φωτογραφήθηκε με την μητέρα του αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας. Ο 22χρονος γιος της ερμηνεύτριας πόζαρε στην αγκαλιά της μητέρας του: μια δυνατή σχέση για την οποία η Ελευθερία Αρβανιτάκη αισθάνεται ευτυχής.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σπάνια μιλά για την οικογενειακή της ζωή. Τα δυο της παιδιά, η κόρη της, Αντιγόνη και γιος της, Φίλιππος, έχουν χτίσει την δική τους προσωπικότητα.

«Τα παιδιά μου έχουν τραβήξει τους δικούς τους δρόμους και είμαι πολύ ευτυχής γιατί αυτό ήθελαν να κάνουν. Η ευχή που μπορώ να δώσω πάντα στα παιδιά μου είναι να δουν τον εαυτό τους όπως οι ίδιοι επιθυμούν» έχει δηλώσει σε παλαιότερη τηλεοπτική συνέντευξη στο Μακεδονία ΤV η ερμηνεύτρια.
 

ΝDP Photo Agency
ΝDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency