Η Σάντρα Μπούλοκ στο κόκκινο χαλί, Φωτογραφία: AP images
Η Σάντρα Μπούλοκ στο κόκκινο χαλί, Φωτογραφία: AP images
ΑΝΕΝΔΟΤΗ

O απαράβατος όρος της Σάντρα Μπούλοκ στις ταινίες που συμμετέχει


H καριέρα της Σάντρα Μπούλοκ μετρά ήδη ένα Όσκαρ και μία Χρυσή Σφαίρα και φυσικά αρκετές υποψηφιότητες για βραβεία. 

Και φυσικά μια τέτοια διάκριση είναι πολύ σημαντική για έναν ηθοποιό του Χόλιγουντ. Ωστόσο η Σάντρα Μπούλοκ είναι μια προσγειωμένη γυναίκα που ξέρει τι θέλει.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο των New York Times τι σημαίνει για εκείνη η υποψηφιότητά της για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία Gravity, εκείνη απάντησε: «Δεν νομίζω ότι θα πάψει ποτέ να είναι συναρπαστικό, όπως υπάρχει κάτι που με προσγειώνει αμέσως. Ακόμα και σαν υποψήφια, θα πρέπει το πρωί να σηκωθώ και να ετοιμάσω το φαγητό του μικρούλη μου και να προσευχηθώ –σε παρακαλώ, Θεέ μου- να φάει έστω κάτι από αυτά που θα βάλω στο καλαθάκι του φαγητού του σήμερα».

Το Gravity αποτελεί τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της καριέρας της, με την ηθοποιό να έχει λάβει περισσότερα από 70 εκατ. δολάρια από τον ρόλο της στην ταινία. 

Το 2012 συμπεριλήφθηκε στο Βιβλίο Γκίνες ως η ηθοποιός με το μεγαλύτερο κασέ, ύψους 56 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Apimages
Apimages

Ωστόσο, η 53χρονη ηθοποιός τηρεί έναν απαράβατο κανόνα στην κινηματογραφική της καριέρα. Οπως αποκάλυψε στους Sunday Times, δεν δέχεται να παίξει σε σκηνές σεξ.

«Δεν θέλω να μάθω ποιες είναι οι καλύτερες γωνίες μου. Δεν θέλω να το δω. Δεν θέλω να το ακούσω. Επομένως, δεν πρόκειται να το κάνω στην ταινία» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

«Δεν είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που θα πουν 'θα γυρίσω μια σκηνή σεξ επειδή θα δείχνω καλή στην κάμερα'» συμπλήρωσε. 

Μάλιστα δήλωσε στη συνέντευξή της ότι πάντα στους ρόλους που δεχόταν να παίξει, ήθελε να έχει κάτι το διαφορετικό και όχι το κλασικό μοτίβο μιας ωραίας γυναίκας. 

«Η κωμωδία πάντα είναι το σιγουράκι μου, γιατί βάζω εγώ τον τόνο. Με εκπροσωπεί απόλυτα» τόνισε. 

Διαβάστε επίσης: H Σάντρα Μπούλοκ στα καλύτερά της -Με ολόσωμη κόκκινη φόρμα & βαθύ ντεκολτέ

H Σάντρα Μπούλοκ αποκαλύπτει τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στα 16 της χρόνια