nataliadragoumi/ Instagram
nataliadragoumi/ Instagram
ΣΤΟ INSTAGRAM

H Nαταλία Δραγούμη δείχνει με δύο φωτογραφίες πόσο έχει αλλάξει σε 23 χρόνια


Καμιά φορά, καθώς τα χρόνια της ζωής μας περνούν, πιάνουμε τον εαυτό μας να κάνει μικρούς απολογισμούς: τι έχουμε καταφέρει, τι έχουμε χάσει, τι έχουμε κερδίσει.

Η κάθε δεκαετία της ζωής μας, αλλάζει με τον τρόπο της τη σχέση μας με τον εαυτό μας.

Αν η διατήρηση της αρμονικής σχέσης με τον εαυτό μας έχει ένα μυστικό, αυτό είναι σίγουρα ο χρόνος που αφιερώνουμε για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του.

Η Ναταλία Δραγούμη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες δείχνοντας πόσο έχει αλλάξει μέσα στο χρόνο.

Η μία φωτογραφία δείχνει τη Ναταλία του σήμερα που πατά γερά στα πόδια της, έχει χτίσει μια καριέρα στην υποκριτική και μια ισορροπημένη οικογένεια. Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει την Ναταλία των 90s, την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Mega, «Πειρασμός» και ενσάρκωνε τον ρόλο της «Δανάης Μακρή». Η σειρά προβλήθηκε από το Mega τη σεζόν 1995-6, σε σενάριο Λευτέρη Καπώνη και σκηνοθεσία Γιάννη Διαμαντόπουλου.

Η Ναταλία Δραγούμη αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Εθνικού θεάτρου και συνέχισε τις σπουδές της στο Θεατρικό Ατελιέ του Ανδρέα Βουτσινά στο Παρίσι.

 

 

TIME GOES ON..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Dragoumi (@nataliadragoumi) στις 19 Ιούν, 2018 στις 4:01 μμ PDT

Σε συνέντευξή της στη ΒΟVARY, η Ναταλία Δραγούμη είχε αποκαλύψει μικρά μυστικά που την κρατούν σε φόρμα.

«O ύπνος. Οπωσδήποτε η σωματική άσκηση. Έκκριση ενδορφινών, οι οποίες εκκρίνονται σίγουρα με την άσκηση, αλλά και κάνοντας κάτι ωραίο για τον εαυτό μας π.χ. έναν καφέ με τις φίλες μας ή η αγορά ενός ρούχου, παρ΄όλη την κρίση, ή μία έξοδος, μια ωραία παράσταση, μια εκδρομή. Τέτοια απλά και καθημερινά πράγματα. (...) Για την ώρα αποδέχομαι τις ρυτίδες μου και θα ήθελα να τις αποδέχομαι και στο μέλλον, χωρίς επεμβάσεις. Προτιμώ τα υγιεινά σνακ: μήλο, ξηροί καρποί κατά προτίμηση βιολογικοί, το τοστάκι που αρέσει σε όλες με χαμηλά λιπαρά για να έχουμε και την ευχαρίστηση. Εγώ τρώω μήλο με κανέλα Κεϊλάνης για παράδειγμα, βιολογικές μπάρες δημητριακών και 30 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα».