NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΟ ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΘΡΑΝΙΟ

H Zένια Μπονάτσου στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο» -Ανεβαίνει στη σκηνή ως μαθήτρια


Οταν είσαι στην αρχή της επαγγελματικής σου πορείας, ψάχνεις την μεγάλη ευκαιρία για να αναδείξεις το ταλέντο σου και τις ικανότητές σου.

Μπορεί αυτή να αργήσει να εμφανιστεί ή να έρθει αμέσως. Η υποκριτική θέλει να επιστρατεύσεις ένα μεγάλο μέρος της ψυχικής σου δύναμης για να μπορέσεις να την υπηρετήσεις και να διαπρέψεις σε αυτή. Θέλει καλή σχέση με το σώμα, μελέτη και προσήλωση. Η Ζένια Μπονάτσου δείχνει αποφασισμένη να κάνει καριέρα στο χώρο της υποκριτικής και η πρώτη μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία για εκείνη είναι ήδη εδώ.

Η Ζένια Mπονάτσου θα έχει τον δικό της ρόλο στην θεατρική μεταφορά του έργου «Χτυποκάρδια στο θρανίο» που θα ανέβει την θεατρική σεζόν που έρχεται στο Θέατρο Ήβη. Ο Λάκης Λαζόπουλος υπογράφει τη διασκευή και την σκηνοθεσία. Η Κατερίνα Γερονικολού θα υποδυθεί την «Λίζα Πετροβασίλη», ενώ στο ρόλο του «καθηγητή Δημήτρη Παπαδόπουλου» θα δούμε τον Ορέστη Τζιόβα.

Τον δικό της ρόλο-κλειδί θα κρατήσει και η Σοφία Βογιατζάκη. Η Μάρω Κοντού, ο Νίκος Γαλανός και ο Κώστας Βουτσάς θα ανέβουν στη σκηνή ξανά και η παράσταση θα γίνει μια γέφυρα που με νοσταλγία θα ενώσει το χθες και το σήμερα. Η Ζένια Μπονάτσου θα υποδυθεί την συμμαθήτρια της Λίζας Πετροβασίλη που κάποτε υποδύθηκε η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ηταν 8 Δεκεμβρίου του 1962 όταν η αείμνηστη ηθοποιός ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του θεάτρου "Κοτοπούλη", ενσαρκώνοντας τη Λίζα Πετροβασίλη σε μία κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου με τίτλο “Χτυποκάρδια στο Θρανίο”, και μουσική Μίμη Πλέσσα. Λίγους μήνες μετά γυρίζεται η ομώνυμη ταινία, σε μουσική του Μάνου Χατζιδάκι, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Αλέκου Σακελλάριου σημειώνοντας μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

 

yanniskent/ Instagram
yanniskent/ Instagram

Σχεδόν εξήντα χρόνια μετά, το έργο επιστρέφει και η Ζένια Μπονάτσου δείχνει πανέτοιμη να ενσαρκώσει το δικό της ρόλο. Οι πρώτες φωτογραφίες είναι ήδη εδώ και μας δίνουν μια πρώτη γεύση. Την μία φωτογραφία ανέβασε ο παραγωγός του θεατρικού έργου Γιάννης Κέντ και την δεύτερη, ο έτερος θεατρικός παραγωγός, Πάνος Κατσαρίδης.

panoskatsaridis/ Instagram
panoskatsaridis/ Instagram

Η Ζένια είναι έτοιμη να μας εντυπωσιάσει με το ταλέντο της και αποφασισμένη να τα καταφέρει! 

zenia_fly/ Instagram
zenia_fly/ Instagram