Ιnstagram
Ιnstagram
ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Σμαράγδα Καρύδη στα 19 της χρόνια -Η vintage φωτογραφία που πήρε χιλιάδες like στο Instagram


Η Σμαράγδα Καρύδη ήξερε από πολύ μικρή ότι θα γινόταν ηθοποιός. Οι γονείς της δεν προσπάθησαν ποτέ να την αποτρέψουν από αυτή την επιθυμία της.

Όλα τα παιδικά της χρόνια, είχαν μια θεατρική «επίγευση». Ηταν μόλις 3 ετών όταν πήρε τον πρώτο της ρόλο: η Σμαράγδα έπαιξε στην ταινία «Ερωτική Συμφωνία», με τον Κώστα Καζάκο και την Τζένη Καρέζη -στην ίδια ταινία έπαιζε και ο πατέρας της, Ντίνος Καρύδης.

Τα χρόνια πέρασαν και μόλις τελείωσε το σχολείο, η ηθοποιός ξεκίνησε να φοιτά στην Δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

«Δεν αναρωτήθηκα ποτέ τι θα κάνω όταν μεγαλώσω, εκτός από κάποια στιγμή που ήθελα να γίνω ντετέκτιβ, γιατί μου άρεσαν πολύ οι ιστορίες της Αγκάθα Κρίστι με τον Ηρακλή Πουαρό. Ολο τον υπόλοιπο καιρό της ζωής μου θυμάμαι να θέλω να γίνω ηθοποιός. Περιέργως πως, οι γονείς μου δεν προσπάθησαν ποτέ να με αποτρέψουν. Φαίνεται δεν ωρίμασαν, αν και ταλαιπωρήθηκαν. Είναι συναρπαστικός ο τρόπος ζωής του ηθοποιού, γιατί να μην αφήσουν και τα παιδιά τους να τον ζήσουν; Γιατί να θέλουν κάτι σταθερό; Σάμπως υπάρχει τίποτα σταθερό στη ζωή;» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο bovary.gr η Σμαράγδα Καρύδη.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας «συστήνει» στην Σμαράγδα στα 19 της χρόνια. Όταν ακόμα ήταν σπουδάστρια και δεν είχε ιδέα ότι μια καριέρα την περιμένει.

Instagram
Instagram

«Τα πρώτα χρόνια πάλευα πολύ να ξεκουμπωθώ με τη δουλειά. Ηξερα ότι έχω ένα μάζεμα, ένα κούμπωμα. Είχα μια εσωτερική πάλη με την έκθεση που απαιτεί αυτή η δουλειά. Το πρόβλημά μου δεν ήταν αν θα ανήκω ή όχι σε ομάδα. Ηταν καθαρά προσωπικό. Επρεπε να το λύσω με τον εαυτό μου. Το ήξερα, το πάλευα, ήταν το μεγάλο μου εμπόδιο» έχει δηλώσει στην ίδια συνέντευξη.

Το βλέμμα της παραμένει ίδιο. Ο χρόνος είναι με το μέρος της και ωρίμασε την γοητεία της. Τα μακριά μαλλιά της, σύμβολο της νεανικής της ξεγνοιασιάς.

«Μία που ήξερα κάποτε. Άγραφο χαρτί. Αμούστακο παλικάρι στη Δραματική» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της η ηθοποιός.