Ο γνωστός σεφ Τζέιμι Ολιβερ, Φωτογραφία: ΑP images
Ο γνωστός σεφ Τζέιμι Ολιβερ, Φωτογραφία: ΑP images
INSTAGRAM MOMENTS

«Είσαι η αδελφή ψυχή μου» -Ο Τζέιμι Ολιβερ γιορτάζει 18 χρόνια γάμου με την πιο τρυφερή φωτογραφία


Ο διάσημος Βρετανός σεφ Τζέιμι Ολιβερ γιορτάζει 18 χρόνια γάμου με τη γυναίκα του, Τζουλς, και αισθάνεται ακόμη ερωτευμένος. 

Εχοντας αποκτήσει πέντε παιδιά, το ζευγάρι παραμένει ευτυχισμένο και αγαπημένο.

Μάλιστα ο γνωστός σεφ έχει δηλώσει ότι η οικογένειά του είναι αυτή που τον βοήθησε στις δύσκολες στιγμές της καριέρας του. 

Θυμίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια αναγκάστηκε να κλείσει 12 από τα 37 ιταλικά του εστιατόρια στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι που όπως ομολόγησε είναι «πολύ δύσκολο».

Ο Τζέιμι Ολιβερ ωστόσο δεν τα παρατάει. Δημοσιεύοντας ένα άκρως τρυφερό μήνυμα στο Instagram, ο γνωστός σεφ συγκινεί με την αγάπη που τρέφει για τη σύζυγό του.  

«Σήμερα είναι τόσο περήφανος που γιορτάζω τα 18 χρόνια γάμου με την πιο απίθανη γυναίκα. Σε ευχαριστώ τόσο πολύ Jools Oliver που είσαι η αδελφή ψυχή μου σε αυτόν τον αγώνα δρόμου που ονομάζεται ζωή. Τι ταξίδι έχουμε κάνει αλήθεια οι δυο μας ως τώρα. Σε ευχαριστώ που είσαι στο πλευρό μου, σε ευχαριστώ που βλέπεις πράγματα που δεν μπορώ να δω, που με αγαπάς, που είσαι η καλύτερη σύζυγος και η καλύτερη μητέρα των πέντε παιδιών μας. Σε αγαπώ πολύ. Τώρα σταμάτα ό,τι κάνεις και έλα να με βρεις στον κήπο να σου δώσω το δώρο σου. Βιάσου! Σε αγαπώ» σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ του. 

Δείτε εδώ:

Και η ανάρτηση της συζύγου του:

Apimages
Apimages