Το Τατουάζ, Alpha
Το Τατουάζ, Alpha
TO TATOYAZ

Ηθοποιός ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από «Το Τατουάζ» -Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στα social media


Λίγο πριν ρίξει αυλαία για την φετινή σεζόν η σειρά «Το Τατουάζ», ένας από τους ηθοποιούς του καστ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί. 

Ο ηθοποιός έγραψε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο facebook και ευχαρίστησε τους συντελεστές της πετυχημένης σειράς του Alpha. 

«Θέλω να σας ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ για την αγάπη σας, για τα μηνύματά σας, για τη στήριξή σας, τα καλά σας λόγια και την επικοινωνία μας όλο αυτό το διάστημα» έγραψε μεταξύ άλλων. 

Πρόκειται για τον ηθοποιό Τάσο Τζιβίσκο, ο οποίος υποδύεται τον αστυνομικό Γρηγόρη. 

Στο χθεσινό επεισόδιο του Τατουάζ είδαμε ότι ο Γρηγόρης τραυματίστηκε στο κεφάλι από σφαίρα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. 

Δείτε εδώ την ανάρτηση στο Instagram :

 

Goodbye @tatouaz_alpha with @chrysa_papa_official #tatouaz #tatouazalphatv #alphatv #actors #tvseries #greektv #farewel #lovemyjob

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tasos Tziviskos (@tzivitasos) στις 26 Ιούν, 2018 στις 2:34 πμ PDT

Tasos Tziviskos facebook
Tasos Tziviskos facebook

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε:

«Φίλοι μου, ήρθε τελικά η στιγμή να συναντηθώ με τον “Γρηγόρη” για μια ακόμα φορά και μετά να πάρει ο καθένας το δρόμο του. Απόψε λοιπόν τη γνωστή ώρα θα σας κρατήσουμε παρέα για τελευταία φορά και οι δυο μας μαζί.

Θέλω να σας ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ για την αγάπη σας, για τα μηνύματα σας, για τη στήριξη σας, τα καλά σας λόγια και την επικοινωνία μας όλο αυτό το διάστημα.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους δούλευαν μπροστά κ πίσω από τις κάμερες μέσα κ έξω από τα καμαρίνια όλο αυτό το διάστημα, για να έρχεται το Τατουάζ στα σπίτια σας, γιατί έκαναν το ταξίδι μου ακόμα πιο όμορφο κάθε μέρα που περνούσε.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρα τον Stamos Tsamis τον Kostas Anagnostopoulos τον Giorgos Evangelou κ τον Θοδωρή Νικολαΐδη για την υπομονή κ την καθοδήγηση τους…

Αλλά και τους Andreas Georgiou (περάν της σκηνοθετικής καθοδήγησης) ,Kyriacos Nicolaou κουλλης Νικόλαου, Βάνα Δημητρίου, που με πίστεψαν και μου εμπιστεύτηκαν αυτό το ρολό.

Εις το επανιδειν λοιπόν!!!».

Διαβάστε επίσης: Πρωταγωνιστής του «Τατουάζ» απαντά για τη γυμνή φωτογραφία του στο Instagram

H Εβελίνα Παπούλια χορεύει στους δρόμους του Μπουένος Άιρες για τα γυρίσματα του «Τατουάζ»