Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΜΨΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Το κατακόκκινο Carolina Herrera φόρεμα της βασίλισσας Λετίθια της Ισπανίας είναι όνειρο


Αναμφίβολα, το χρώμα που επέλεξε η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας στην πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της ήταν μια από τις μεγάλες τάσεις της σεζόν.

Ενα μόνο χρώμα αρκεί για να κάνεις αίσθηση με την εμφάνισή σου: αρκεί να είναι το σωστό. Μιλάμε για δυναμικό, φλογερό, μεγαλοπρεπές και επιβλητικό κόκκινο.

Η βασίλισσα Λετίθια έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτό και δεν είναι λίγες οι φορές που το έχει επιλέξει.

Με ένα κατακόκκινο φόρεμα, με την υπογραφή ενός οίκου που είναι ψηλά στις προτιμήσεις της εμφανίστηκε σε τελετή βράβευσης στη Girona (σσ η Girona (ή Χιρόνα) είναι η μεγαλύτερη πόλη της βόρειας Καταλονίας. Τα βραβεία αυτά που παρουσιάστηκαν από το Ίδρυμα του πρίγκιπα της Girona και έλαβαν χώρα στο Espai Mas Marroch Centre στοχεύουν στην ενθάρρυνση της δημιουργικότητας των νέων ανθρώπων στην επιχειρηματικότητα, την επιστημονική έρευνα και την τέχνη ).

Η βασίλισσα Λετίθια επέλεξε φόρεμα Carolina Herrera (αξίζει να σημειωθεί ότι ο οίκος είναι ανάμεσα στους αγαπημένους της, μαζί με τους Hugo Boss και Altuzarra): αμάνικο, με V και πιέτες και μια λεπτή μαύρη ζώνη, το κόστος του ανέρχεται στα 559 ευρώ. Το συνδύασε με κόκκικα πέδιλα mule και διακριτικά κοσμήματα. 

Συνοδεύομενη από τον Βασιλιά Φελίπε, η βασίλισσα Λετίθια έδειξε για ακόμα μια φορά ότι η απλότητα υπογράφει τις πιο κομψές εμφανίσεις.

Το φορέμά της είναι sold out. Δικαιολογημένα.

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image