Ndp photo agency
Ndp photo agency
01|07|2018 20:18
SHARE
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΧΗ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Έφυγε από τη ζωή η Τζέσυ Παπουτσή


Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή.

Τις τελευταίες εξήντα δύο ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» δίνοντας μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η ηθοποιός είχε διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι.

Γεννημένη στην Αθήνα, ακολούθησε το δρόμο της υποκριτικής για περίπου 40 χρόνια σημειώνοντας σημαντική πορεία σε θέατρο και τηλεόραση. Συμμετείχε σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και παραστάσεις που σημείωσαν μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Ηταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Μάνιο. Ο πρώτος της σύζυγος ήταν ο Θάνος Καληώρας με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Γιώργο. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή JΟΥ στον ΣΚΑΙ, η Τζέσυ Παπουτσή είχε αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία της.

«Είχα ένα μηνιγγίωμα στο κεφάλι έξι εκατοστά. Έπιασα ένα εξόγκωμα στο κεφάλι μου και λέω θα είναι από περούκα. Πήγα έκανα εξετάσεις και μου λέει ο γιατρός «αποκλείεται να είναι δικές σου», γιατί δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ο γιατρός μου είπε να πάω στο Newcastle στην Αγγλία. Δεν μαθεύτηκε γιατί δεν ήθελα εγώ. Τώρα το λέω γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη ιατρική. Πήγα έξω και δεν το ήξερε κανείς, μόνο η μάνα μου και η οικογένειά μου. Δεν ήθελα ο κόσμος να αναστατωθεί. Πιστεύω ότι η ώρα του κάθε ανθρώπου είναι προκαθορισμένη..».

NDP Photo Agency/ Aπό την παράσταση "Η Χαρτοπαίχτρα", 2009, Τζέσυ Παπουτσή, Τάκης Ζαχαράτος
NDP Photo Agency/ Aπό την παράσταση "Η Χαρτοπαίχτρα", 2009, Τζέσυ Παπουτσή, Τάκης Ζαχαράτος