NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

Η Κατερίνα Λέχου φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για μια καλοκαιρινή βραδιά σε ανοιχτό θέατρο


Το βράδυ του Σαββάτου 30 Ιουνίου και της Κυριακής 1 Ιουλίου, το Ηρώδειο γέμισε ασφυκτικά.

Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, να συμβεί κάτι διαφορετικό όταν ένα μεγάλο έργο όπως οι «Πέρσες» του Αισχύλου, ανεβαίνει με μια εκστατική, καθηλωτική, ανατρεπτική συνύπαρξη της θεατρικής δράσης, του ποιητικού λόγου και της μουσικής.

Η παραγωγή του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου που παρουσιάστηκε στην Επίδαυρο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017, ήρθε στο Ηρώδειο υπό το σκηνοθετικό βλέμμα του Άρη Μπινιάρη -με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, τον Χάρη Χαραλάμπους, το Νίκο Ψαρρά και τον Αντώνη Μυριαγκό- και μάγεψε τους θεατές. Ανάμεσά τους είδαμε και την Κατερίνα Λέχου.

Η ηθοποιός με την αέρινη και συνάμα σικ της εμφάνιση, μας έδωσε μια υπέροχη στιλιστική πρόταση για μια εμφάνιση σε ανοιχτό θέατρο ή συναυλιακό χώρο, το καλοκαίρι. Στην απλότητα, κρύβεται ο πυρήνας της κομψότητας. Το φόρεμα που επέλεξε η ηθοποιός ήταν στο χρώμα που είναι συνυφασμένο με το ελληνικό καλοκαίρι. Το λευκό ήταν, είναι και θα είναι το χρώμα-καταλύτης στις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας.

Με ένα μίνι κρουαζέ φόρεμα, με δαντέλα στα μανίκια και στο τελείωμα και κεντημένες λεπτομέρειες, συνδυασμένο με πέδιλα σε nude απόχρωση, η ηθοποιός έδειξε ότι ακόμα κι αν οι τάσεις της μόδας εναλλάσσονται συνεχώς και μας παροτρύνουν για πειραματισμούς, υπάρχουν κάποιες «αξίες» που παραμένουν σταθερές.

Ενα λευκό φόρεμα, μια καλοκαιρινή βραδιά, κάτω από τον αττικό ουρανό: το ελληνικό καλοκαίρι προστάζει την πιο αέρινη εκδοχή του εαυτού μας.

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency