Η Οπρα Γουίνφρεϊ στον βασιλικό γάμο, Φωτογραφία: Αpimages/Ian West
Η Οπρα Γουίνφρεϊ στον βασιλικό γάμο, Φωτογραφία: Αpimages/Ian West
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Οπρα: Το μεγάλο λάθος που παραλίγο να κάνει στο γάμο της Mέγκαν και του Χάρι


Η Αμερικανίδα βασίλισσα των μίντια Oπρα Γουίνφρεϊ είναι η γυναίκα που ποζάρει στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue για το τεύχος Αυγούστου. 

Φορώντας μια υπέροχη custom-made δημιουργία της σχεδιάστριας Stella McCartney έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη για όσα συμβαίνουν στη ζωή της το τελευταίο διάστημα, αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια.

Η Οπρα Γουίνφρεϊ ωστόσο προέβη και σε μία αποκάλυψη που αφορούσε τον βασιλικό γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι και σημείωσε ότι πήγε να κάνει ένα μεγάλο λάθος στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ.

Μάλιστα ήταν από τις πρώτες προσκεκλημένες διασημότητες που έφθασαν στον γάμο της Αμερικανίδας ηθοποιού και του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄.

Η 64χρονη «βασίλισσα» των ΜΜΕ φόρεσε στον βασιλικό γάμο ένα απαλό ροζ φόρεμα της σχεδιάστριας Stella McCartney, αλλά όπως αποκάλυψε στην βρετανική Vogue στην αρχή πήγε να φορέσει ένα κρεμ φόρεμα που έμοιαζε σχεδόν λευκό. 

ΑP images/Danny Lawson
ΑP images/Danny Lawson

«Οταν είδα την τουαλέτα που έμοιαζε περισσότερο λευκή παρά κρεμ, χαμογέλασα. Και αναρωτήθηκα "Μπορώ να βάλω λευκό στον γάμο; Καλύτερα να μην το ρισκάρω", σημείωσε στο περιοδικό. 

Αυτό θα ήταν ένα ασυγχώρητο λάθος, εξήγησε. 

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες της Οπρα Γουίνφρεϊ από την Vogue:

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: H ερώτηση που έκαναν όλοι οι καλεσμένοι στην Οπρα Γουίνφρεϊ -Από τον Ομπάμα, μέχρι τη Μπιγιόνσε

Οι 5 κανόνες της Όπρα Γουίνφρεϊ για καλύτερη ποιότητα ζωής