H Mέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι στο Ασκοτ, Φωτογραφία: AP images/Tim Ireland
H Mέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι στο Ασκοτ, Φωτογραφία: AP images/Tim Ireland
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ

Γιατί η Μέγκαν αγγίζει συνέχεια τον Χάρι -Ειδικός στη γλώσσα του σώματος εξηγεί τι σημαίνει αυτό


Η στάση σώματος, το βλέμμα και οι κινήσεις που κάνει κανείς με τα χέρια του, δίνουν σημάδια για το πως αισθάνεται, αν λέει αλήθεια ή όχι, ακόμη και για τις σκέψεις που κάνει.

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι γεγονός πως έχει μια δύσκολη αποστολή να φέρει εις πέρας.

Πρέπει από την στιγμή που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι να ακολουθεί πιστά το βασιλικό πρωτόκολλο και να μάθει να συμπεριφέρεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο στις δημόσιες εμφανίσεις της. 

Η δούκισσα του Σάσεξ δεν έχει μάθει ακόμη το πρωτόκολλο και κάνει λάθη. Ενα από αυτά ήταν το σταυροπόδι που έκανε όταν κάθισε δίπλα στην βασίλισσα Ελισάβετ, μια λάθος κίνηση που έκανε το γύρο του διαδικτύου. 

Photo by John Stillwell - WPA Pool/Getty Images
Photo by John Stillwell - WPA Pool/Getty Images

Στη συνέχεια στην ίδια εκδήλωση του παλατιού η Μέγκαν Μαρκλ πήγε να πιάσει το χέρι του πρίγκιπα Χάρι και εκείνος την απέφυγε διακριτικά.

Βάσει του άγραφου κανόνα που έχει επιβάλει η βασίλισσα, δεν επιτρέπεται κάθε δημόσια εκδήλωση αγάπης και τρυφερότητας μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας. Γνωρίζοντας αυτή τη σημαντική λεπτομέρεια ο πρίγκιπας Χάρι, απέφυγε να κρατήσει το χέρι της αγαπημένης του. 

Φαίνεται όμως ότι η Μέγκαν Μαρκλ θέλει πάντα να αγγίζει τον πρίγκιπα Χάρι και μια ειδική στη γλώσσα του σώματος εξηγεί τι σημαίνει αυτό για τη σχέση τους.  

Ben Birchhall/pool photo via AP
Ben Birchhall/pool photo via AP

Σύμφωνα με την αναλύτρια Patti Wood είναι σαφές ότι ο Χάρι με την Μέγκαν έχουν ισχυρό συναισθηματικό δεσμό και ο έρωτάς τους είναι αληθινός.

«To ότι η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να αγγίζει συνέχεια τον αγαπημένο της σημαίνει ότι νιώθει ευγνωμοσύνη και βαθειά ικανοποίηση για τον σύντροφό της. Η Μέγκαν είναι μια γενναιόδωρη γυναίκα που της αρέσει να δίνει απλόχερα στήριξη στον Χάρι όταν εκείνος νιώθει αμηχανία. Θέλει να είναι το στήριγμά του και να τον κάνει να αισθάνεται όμορφα. Τον αγγίζει συνέχεια γιατί είναι ένα δείγμα σιωπηλής ενθάρρυνσης και υποστήριξης» σημειώνει. 

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι μια δοτική γυναίκα που της αρέσει να δίνει παρά να παίρνει, καταλήγει η Patti Wood.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι μια δεξιότητα που δεν θα χρειαστεί ξανά -Η Μέγκαν Μαρκλ βάφεται στο πίσω κάθισμα ενός ταξί

Ηταν μάλλον γραφτό -Η Μέγκαν Μαρκλ σε ηλικία 8 ετών υποδύεται την βασίλισσα