melitajenny/ Instagram
melitajenny/ Instagram
04|07|2018 12:07
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Τζένη Μελιτά έκοψε το κάπνισμα και πήρε 4 κιλά -Τι ζητά από τους followers της


Το να κόψεις μαχαίρι μια αγαπημένη σου συνήθεια από τη μια μέρα στην άλλη είναι μια ηρωική πράξη.

Το κάπνισμα πολλοί αγάπησαν, τις δυσάρεστες επιπτώσεις του στον οργανισμό μας, ουδείς.

Ο εθισμός δεν είναι τίποτε άλλο από ένα παιχνίδι του μυαλού. Οταν κάποιος καταφέρνει να φανεί πιο δυνατός από τον εθισμό του, δείχνει τον δρόμο και στους γύρω του.

Mια δημοσιογράφος και παρουσιάστρια με εκατοντάδες followers στα social media και πολύ δυνατή επικοινωνία μαζί τους, διάλεξε το Instagram για να μεταδώσει το μήνυμά της.

Η Tζένη Μελιτά που τη φετινή σεζόν ήταν στην δημοσιογραφική ομάδα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1, το «Πρωινό», έδειξε το βάρος που έχει πάρει από το τότε που έκοψε το κάπνισμα αλλά και το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί.

«Πριν από τέσσερις μήνες έκοψα το κάπνισμα. Επιτέλους! Το μόνο αρνητικό που μου άφησε η διακοπή, είναι μια ακατάσχετη όρεξη για γλυκό. Έτσι «κονόμησα» 4 έξτρα κιλάκια. Είστε μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια; Μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας» έγραψε η παρουσιάστρια ανεβαίνοντας στη ζυγαριά.

melitajenny/ Instagram
melitajenny/ Instagram

Επειτα έδειξε μέσω Insta-story το διατροφικό πρόγραμμά της από την Κλειώ Δημητριάδου. Η Τζένη Μελιτά ουκ ολίγες φορές έχει δείξει την αδυναμία της στο φαγητό. Γι'αυτό και το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί περιέχει τροφές που της δίνουν ενέργεια και δεν της δημιουργούν αίσθημα πείνας κατά τη διάρκεια της ημέρας.