Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΣΤΟ INSTAGRAM

H Άσλεϊ Γκράχαμ τολμά και ποζάρει τόπλες στο Instagram -Απλά υπέροχη


Στο κυνήγι της αποδοχής από τους γύρω μας, η ανασφάλεια πάντα οδηγεί σε λάθος δρόμους.

Οι αναλογίες δεν καθορίζουν την ομορφιά και η ομορφιά είναι κάτι που συνεχώς μεταβάλλεται. Η μόνη μας «σταθερά», που διαρκεί μέσα στο χρόνο, είναι η δύναμη της προσωπικότητάς μας.

Σε έναν ρετουσαρισμένο κόσμο που δίνει το μεγαλύτερο βάρος στο φαίνεσθαι και όχι στο «είναι», υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν την εξαίρεση και προβάλλουν τον εαυτό τους όπως ακριβώς είναι. Μια γυναίκα, υπέρμαχος του body positivity σηκώνει τη σημαία της αυτοπεποίθησης, φωνάζει θριαμβευτικά «ζήτω οι καμπύλες!» και προκαλεί τις γυναίκες να κάνουν το ίδιο.

Μιλάμε για την Άσλεϊ Γκράχαμ που πόζαρε τόπλες στο Instagram και χωρίς λόγια, εξέφρασε αυτό που ήθελε να πει: ότι περνάει καλά με αυτό που είναι και αν το Instagram είναι γεμάτο πόζες γυναικών με παθολογική ανάγκη αυτοπροβολής και επίδειξης των «άψογων» αναλογιών τους, υπάρχει και η άλλη πλευρά.

Η πλευρά των πληθωρικών γυναικών, που με τις χυμώδεις αναλογίες τους πάνε κόντρα στα τρέχοντα πρότυπα και αφήνουν εκείνες την τελευταία τους λέξη.

 

Η τολμηρή selfie της Άσλεϊ τραβηγμένη σε ένα δοκιμαστήριο αποθεώθηκε από τους followers της. Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στην εμφάνισή της στο πάρτι της Vogue στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής φορώντας δημιουργία του οίκου Alexander McQueen από την Pre Fall συλλογή για το 2018.