Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ROYAL WARDROBE

Η βασίλισσα Λετίθια φόρεσε την ίδια φούστα δύο συνεχόμενες φορές και ήταν υπέροχη


Οι γυναίκες που έχουν βήμα στη δημόσια ζωή, έχουν πάντα ένα «άτυπο» καθήκον: να προσέχουν την εμφάνισή τους μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια.

Να υπερασπίζονται την κομψότητα και να μάχονται για την φινέτσα. Το λεπτό γούστο δεν είναι καθαρά θέμα χρημάτων. Εχουμε δει στιλιστικές επιλογές χιλιάδων ευρώ να πολεμούν την κομψότητα, χαρίζοντας έξτρα πόντους στην κιτς αισθητική.

Μια γυναίκα που δεν μας απογοητεύει εύκολα με τις στιλιστικές της επιλογές και είναι ήρεμη δύναμη του στιλ, φόρεσε με διαφορά λίγων εβδομάδων την ίδια φούστα με έναν μοναδικό τρόπο.

Μιλάμε για την βασίλισσα Λετίθια που δείχνει τον δρόμο της φινέτσας και μας εμπνέει με τον τρόπο που συνδυάζει τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της.

Η ίδια φούστα συνδυάστηκε υπέροχα δύο φορές μέσα σε λίγες μέρες. Μια floral μίντι φούστα, ιδανική για εμφανίσεις τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι, με την υπογραφή του οίκου Adolfo Dominguez, φαίνεται ότι είναι αγαπημένο κομμάτι για την βασίλισσα Λετίθια.

Tην φόρεσε στη συνάντησή της με τον πρόεδρο της Ουκρανίας αλλά και στην εκδήλωση για τις «Γυναίκες για τη Αφρική». Την πρώτη φορά συνδυάστηκε με μπλε τοπ ενώ την δεύτερη με λευκό.

Τα κοσμήματά της, πάντα η συνοδευτική λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image