AP Images
AP Images
08|07|2018 10:31
SHARE
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ

Για πρώτη φορά -Στη δημοσιότητα σπάνιες φωτογραφίες της Kate Middleton από τη βάπτισή της


«Τea Time With The Cambridges»: Aυτός ο λογαριασμός στο Twitter έκρυβε μια έκπληξη για τους royal fans.

Mια δημοσίευση έφερε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα σπάνιες φωτογραφίες από τη βάπτιση της Kate Middleton.

Σε λιγότερο από ένα 24ωρο, τα φώτα θα είναι στραμμένα στο παλάτι μιας και την Δευτέρα 9 Ιουλίου, θα τελεστεί η βάπτιση του πρίγκιπα Louis.

Η τελετή, όπως είναι αναμενόμενο, θα συγκεντρώσει την προσοχή των media λόγω των καλεσμένων της (και των εμφανίσεών τους) και των μικρών λεπτομερειών που πάντα έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Λίγο πριν την πριγκιπική βάπτιση, ένα tweet αποκαλύπτει μια ιδιαίτερη στιγμή της ζωής της Kate Middleton. Φωτογραφίες από την βάπτισή της αποτυπώνουν με γλαφυρό τρόπο, ένα κομμάτι της οικογενειακής ζωής που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας όσα χρόνια είναι η ίδια είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με την δημοσίευση, η βάπτιση της Kate Middleton τελέστηκε μια ημέρα πριν έρθει στον κόσμο, ο πρίγκιπας William. Στις 20 Ιουνίου του 1982.

Τα συγγενικά πρόσωπα της Kate την κρατούν με στοργή στις φωτογραφίες και φαίνεται ότι για τους ίδιους ήταν και εκείνη μια μικρή «πριγκίπισσα». Χρόνια μετά, η ζωή έμελλε να γράψει ένα συναρπαστικό παραμύθι για την Kate, με την ίδια πρωταγωνίστρια.

Δείτε το σχετικό tweet που έκανε την αποκάλυψη!