Kylie Jenner/Instagram
Kylie Jenner/Instagram
ΣΤΟ INSTAGRAM

H παλιά καλή Kylie! Αφαίρεσε όλα τα εμφυτεύματα από τα χείλη της- Δείτε πώς είναι


Λάθος δεν είναι να κάνεις μια αισθητική «παρέμβαση» στην εξωτερική σου εικόνα. Είναι δικαίωμά σου, άλλωστε.

Λάθος είναι να αλλοιώνεις την φυσική ομορφιά σου και το αποτέλεσμα να σε αδικεί. Λάθος είναι να θυσιάζεις την φρεσκάδα της νεότητάς σου στο βωμό των like και της «καριέρας» που θες να χτίσεις ως influencer, στοχεύοντας σε εκατομμύρια ευρώ.

Hταν μια έκπληξη για τους followers της Kylie Jenner, η ανάρτησή της στο Instagram. Η Kylie Jenner ποζάρει στον φακό με την Eλληνίδα φίλη της, Αναστασία Καρανικολάου, αλλά δεν είναι αυτή η είδηση. Η είδηση είναι η αλλαγή της Kylie Jenner στο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, στα χείλη της. Η Kylie Jenner συνάντησε ξανά τον παλιό καλό εαυτό της, αφαιρώντας τα εμφυτεύματα από τα χείλη της και το αποτέλεσμα μας αρέσει. Οχι μόνο σε μας, αλλά και σε χιλιάδες διαδικτυακούς θαυμαστές της που πρόσεξαν την αλλαγή.

Από την εφηβεία της, η Kylie άρχιζε να χτίζει έναν διαφορετικό εαυτό, μην διστάζοντας να επιστρατεύσει την βοήθεια αισθητικών επεμβάσεων για να πετύχει την «ιδανική» εικόνα.

«Εβγαλα όλα τα εμφυτεύματα» έγραψε σε σχόλιό της σε follower της ενώ αναφορά στην αλλαγή της έκανε και μέσα από το reality «Κeeping Up with the Kardashians».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η ίδια δεν έχει διστάσει να εξομολογηθεί ότι το σχόλιο ενός συντρόφου της στην εφηβεία της «χτύπησε» την ευαίσθητη χορδή της ανασφάλειας: της είπε της ότι τα λεπτά χείλη της δεν χαρίζουν ωραία φιλιά.

Τα χρόνια που μεσολάβησαν ήταν αρκετά για να δει επιτέλους, ότι η φυσική της εικόνα είναι μακράν καλύτερη!

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Kylie με τον νέο της εαυτό: 

Instagram
Instagram

To σχόλιο που έκανε την αποκάλυψη! 

Η Κylie με τα fillers... 

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram