Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Ο φακός «συνέλαβε» τη 12χρονη Σούρι Κρουζ να ανησυχεί υπερβολικά για το μανικιούρ της


Οταν είσαι παιδί, δεν σε απασχολούν και πολλά πράγματα. Χαίρεσαι απλά τη στιγμή και η γνώμη των άλλων είναι απλή η γνώμη «των άλλων».

Σου φτάνει το ενδιαφέρον της οικογένειάς σου και η παρέα σου για να είσαι εντάξει. Δεν ζουν όλα τα παιδιά έτσι. Κάποια έχουν το βάρος της δημοσιότητας, από την κούνια. Κουβαλούν ένα όνομα που αυτονόητα κάνει τα φωτογραφικά φλας να τα κυνηγούν σε κάθε τους βήμα.

Ουκ ολίγες έχουν ασχοληθεί τα μέσα με την κόρη του Τoμ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς και μάλιστα, άρθρα-λίβελοι έχουν γραφτεί για την συμπεριφορά του 12χρονου κοριτσιού: για τον σωματοφύλακα, την νταντά και τον σοφέρ της, τις απαιτήσεις της, τα καπρίτσια της, τις εμμονές της. Ομως, υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος.

Η συμπεριφορά της μικρής Suri, όποια κι αν είναι αυτή στην πραγματικότητα, είναι απόρροια των ερεθισμάτων από το περιβάλλον της. Το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες της μικρής σε βόλτα της με την νταντά της.

Σε μια από αυτές τις φωτογραφίες, η μικρή φαίνεται ότι παρατηρεί έντονα τα νύχια της (ίσως για το αν χρειάζονται μανικιούρ;). Φορώντας ένα φόρεμα με prints και ένα ροζ τζακετ, κάνει βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Η εμφάνισή της δείχνει «κάτι από ενηλικίωση», έχει μια παραπάνω δόση συντηρητισμού.

Δύο πολύ βασικά πράγματα λείπουν από αυτές τις φωτογραφίες. Η καλοκαιρινή της διάθεση και το χαμόγελό της. Σίγουρα όχι, το μανικιούρ. 

 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image