konidi/ Instagram
konidi/ Instagram
ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Το εκπληκτικό νυφικό της σχεδιάστριας Μαρίας Κονίδη για τον γάμo δύο διάσημων αθλητών στη Βουλιαγμένη


Μπράιαντ Ντάνστον- Άννα Καβάσιλα: Δεν είναι μόνο η αγάπη για το μπάσκετ που τους ενώνει, είναι τα σχέδια και τα όνειρα για μια ολόκληρη ζωή.

Ο διεθνούς φήμης μπασκετμπολίστας Μπράιαντ Ντάνστον και η επίσης μπασκετμπολίστρια -που αγωνίστηκε για χρόνια με την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού- Άννα Καβάσιλα, παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής 8 Ιουλίου, στη Βουλιαγμένη.

Η νυφική δημιουργία έφερε την υπογραφή μιας σχεδιάστριας που πολλές διάσημες Ελληνίδες έχουν εμπιστευτεί για την ιδιαίτερη ημέρα της ζωής τους.

Η Μαρία Κονίδη θέλει να δημιουργεί νυφικά που καθρεπτίζουν το όνειρο κάθε γυναίκας την ημέρα του γάμου της. Ο λογαριασμός της Μαρίας Κονίδη στο Instagram είναι ένα φωτογραφικό άλμπουμ, γεμάτο γαμήλιες φωτογραφίες που έχουν κάτι κοινό: το μεράκι της σχεδιάστριας που «εξαντλείται» σε κάθε νυφικό φόρεμα.

Η 26χρονη Άννα Καβάσιλα επέλεξε ένα νυφικό φόρεμα με διαφάνεια στην οποία είχαν κεντηθεί λαμπερές λεπτομέρειες (αυτές είναι που έχουν δημιουργήσει και το signature στιλ των νυφικών της Μαρίας Κονίδη). Το νυφικό με βαθύ ντεκολτέ, στενή γραμμή και άνοιγμα στο τελείωμά του, εντυπωσίασε. Η νύφη είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο, ενώ το πέπλο της ήταν η λεπτομέρεια που τελειοποιούσε το ονειρικό στιλιστικό αποτέλεσμα.

Το ζεύγαρι μέσω των λογαριασμών του στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφικά καρέ από την τελετή ενώ και η σχεδιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους ένα εντυπωσιακό πορτραίτο του ζευγαριού.

Έτσι είχαμε την ευκαιρία να παρατηρήσουμε τις υπέροχες λεπτομέρειες του νυφικού της.