Φωτογραφία: joannagiannopoulou/Instagram
Φωτογραφία: joannagiannopoulou/Instagram
ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ

Η εμφάνιση της Άννας Βίσση στη συναυλία της ήταν με μια λέξη «εκθαμβωτική»


Η Άννα Βίσση, σαράντα χρόνια μετά το ξεκίνημα της καριέρας της, έχει πιστό κοινό που την ακολουθεί σε κάθε της εμφάνιση.

Κάποιοι σπεύδουν να την ακούσουν γιατί οι επιτυχίες της είναι συνδεδεμένες με ένα κομμάτι της ζωής τους κι άλλοι για να απολαύσουν την performance της και την εμφάνισή της που είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και κρύβει μια έκπληξη. 

Οσα χρόνια κι αν περάσουν, η ίδια με μια εφηβική ενέργεια επί σκηνής, δίνει ένα σόου που έχει πάντα το δικό της αποτύπωμα που δεν αντιγράφεται εύκολα. 

Το βράδυ της Πέμπτης 12 Ιουλίου, η Άννα Βίσση έκανε live εμφάνιση στο Island Αthens Riviera και το outfit της με μια λέξη ήταν εκθαμβωτικό.

Η βραδιά ήταν γεμάτη επιτυχίες από το χθες και το σήμερα και το κοινό της, την αποθέωσε. Οι θαυμαστές της ερμηνεύτριας δεν σταμάτησαν να σιγοτραγουδούν τις επιτυχίες της και να χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς. Η ερμηνεύτρια έχει το ταλέντο να τους ξεσηκώνει. 

Μακρύ ασημένιο blazer, μεταλλιζέ πουκάμισο και παντελόνι καμπάνα με παγιέτες, με άρωμα 80s.

Η Άννα Βίσση «σάρωσε» τη σκηνή και χάρισε μια αξέχαστη βραδιά στους θαυμαστές της. Εχει τον τρόπο να κάνει κάθε της συναυλία, μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία.

Το στιλ της, πάντα ένα βήμα μπροστά.

Μέσω του λογαριασμού τους στο Instagram, οι θαυμαστές της δημοσίευσαν βίντεο και φωτογραφίες από την λαμπερή βραδιά, κάτω από τα αστέρια. 

 

 

Αυτό...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Milioglou (@d_milioglou) στις 12 Ιούλ, 2018 στις 5:18 μμ PDT