toniasotiropoulou/ Instagram
toniasotiropoulou/ Instagram
13|07|2018 12:15
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

«Σε ποιον πλαστικό πας για τα χείλη σου;» Η Τόνια Σωτηροπούλου απαντά με χιούμορ σε σχόλιο follower


«Ρωτήστε με ο,τιδήποτε. Θα απαντήσω απλά και ταπεινά...». Ηταν να μην προκαλέσει τους followers της στο Instagram η Τόνια Σωτηροπούλου.

H μία (σε πολλές περιπτώσεις αδιάκριτη) ερώτηση διαδέχθηκε την άλλη.

«Πόσο χρονών είσαι;», «Οταν το προφίλ σου είναι δημόσιο, ποιος είναι ο λόγος να το ακολουθούμε πιστεύεις;», «Πόσα κιλά είσαι;», «Αν είχες να δώσεις 3 συμβουλές στον 20χρονο εαυτό σου, ποιες θα ήταν αυτές;», «Πώς καταφέρνεις και δείχνεις τόσο νέα;», «Μα δεν είναι το καλύτερο παιδί ο Μαραβέγιας;», «Είσαι vegetarian, vegan ή τρως κρέας;», «Σου την έχει πέσει κάποιος σκηνοθέτης για να σου δώσει ρόλο;».

H Tόνια Σωτηροπούλου συνόδευε τις απαντήσεις από μια φωτογραφία και ήταν άκρως καυστικές και χιουμοριστικές. Ώσπου μια follower έκανε μια ερώτηση που η Τόνια Σωτηροπούλου δεν προσπέρασε έτσι απλά.

Μάλιστα, για να απαντήσει εύστοχα επιστράτευσε φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια!

Η follower της ηθοποιού την ρώτησε το εξής:

«Σε ποιον πλαστικό πας για τα χείλη σου; Είναι υπέροχα».

Η Τόνια Σωτηροπούλου έβγαλε από το παιδικό της άλμπουμ μια φωτογραφία που δείχνει ότι το υπέροχο χαρακτηριστικό του προσώπου της δεν είναι... επίκτητο και αποτέλεσμα πλαστικής επέμβασης.

Είναι ένα προσόν που έχει απ’όταν θυμάται τον εαυτό της.

«Χριστίνα είσαι πολύ γλυκούλα και καθόλου κομπλεξικούλα. Είναι δικά μου» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία επαλήθευσης!