AP Images
AP Images
ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

To «ελιξίριο νεότητας» της Χάλι Μπέρι δεν θα σου κοστίσει ούτε ένα ευρώ και έχει αποτέλεσμα


Στα 51 της χρόνια, η Halle Berry δείχνει ότι κάνει πολύ καλή δουλειά με τον εαυτό της.

Η νεότητα μοιάζει να της έχει εκμυστηρευτεί το μυστικό της. Η επιδερμίδα της, το σώμα της, η φυσική της κατάσταση, η ενέργειά της, μαρτυρούν τον τρόπο ζωής της. Δεν απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να καταλάβει κανείς ότι αφιερώνει πολύ από τον χρόνο της για γυμναστική και προσέχει ιδιαιτέρως τι τρώει.

Η διατήρηση της νεότητας δεν είναι απλή υπόθεση. Οχι απαραίτητα γιατί κοστίζει σε χρήμα, αλλά γιατί πρέπει να αποφεύγεις συνεχώς ό,τι σε στρεσάρει, να γυμνάζεσαι και να προσέχεις με επιμέλεια τι τρως, τι πίνεις και τι βάζεις στο πρόσωπο και το σώμα σου.

Πράγμα δύσκολο όταν η καθημερινότητά σου είναι γρήγορη και απαιτητική. H Ηalle Berry έχει παραδεχθεί την προσπάθεια που καταβάλλει για να διατηρεί εντυπωσιακή την εμφάνισή της και η ηλικία της να είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται κάποιος όταν την βλέπει.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε το μικρό μυστικό της νεότητάς της.

Μην περιμένετε να διαβάσετε κάποιο θαυματουργό καλλυντικό ή κάποια θεραπεία με «θεαματικά αποτελέσματα». Είναι κάτι πολύ απλό, χωρίς κόστος, που μπορείτε να το φτιάξετε μόνες σας. Η ηθοποιός έχει αδυναμία στον ζωμό από κόκκαλα (ή bone broth), μια εκπληκτική πηγή κολλαγόνου.

 

Τα κόκκαλα σιγοβράζουν μαζί με λαχανικά και γίνονται ένα λαχταριστό πιάτο που ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και με το κολλαγόνο που περιέχει ενυδατώνει το δέρμα και κάνει τονωτική «ένεση» στην ελαστικότητά του.

Tο «bone broth» είναι ιδιαιτέρως διαδεδομένο στο εξωτερικό.

Με τα χρόνια, το σώμα παράγει λιγότερο κολλαγόνο και πολλοί είναι αυτοί που το αναζητούν σε συμπληρώματα για να βελτιώσουν την εικόνα των μαλλιών, του δέρματος, των άκρων τους.

Το ανέξοδο «ελιξίριο νεότητας» μπορείς να το φτιάξεις εύκολα μόνη σου στο σπίτι και μάλιστα, σε προηγούμενο άρθρο στο bovary σου είχαμε δείξει μια συνταγή που θα σε βοηθήσει!

Aν έχετε χρόνο και διάθεση, μπορείτε να φτιάξετε έναν ονειρεμένο ζωμό και να τον απολαύσετε όπως Halle. Μια φορά δεν φτάνει για να δείτε αποτέλεσμα. Κάντε τον μέρος της διατροφής σας και δώστε το απαραίτητο boost στο ανοσοποιητικό σας σύστημα!