ndpphoto
ndpphoto
ΑΚΡΙΤΑ-ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ

Αμήχανη στιγμή ή συμφιλίωση; Η κοινή φωτογραφία Ακρίτα -Παπαζήση μετά την παρεξήγηση


Η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης βρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Το ζευγάρι παρακολούθησε την παράσταση «Αχαρνής» του Αριστοφάνη, όπου πρωταγωνιστούν ο Κώστας Κόκλας, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Τάκης Παπαματθαίου, αλλά και ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, η Έλενα Ακρίτα βρέθηκε στα παρασκήνια του θεάτρου, όπου συνομίλησε με τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές.

Ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε να συνομιλεί με τον ηθοποιό Ιωάννη Παπαζήση και μάλλον αιφνιδιάστηκαν.

Στη φωτογραφία φαίνεται να έχουν μια σοβαρή συζήτηση ενώ πόζαραν μαζί σε φωτογραφία και με τους υπόλοιπους συντελεστές και ηθοποιούς της παράστασης.

ndpphoto
ndpphoto

Αυτό το γεγονός έρχεται λίγες μέρες μετά την μεταξύ τους παρεξήγηση όσον αφορά στη σύζυγο του ηθοποιού και τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου.

Συγκεκριμένα, σε κείμενό της με τίτλο «Η Επίδαυρος και ο Ντάνος του Survivor», η Έλενα Ακρίτα αναφερόταν με σκληρή γλώσσα σε πρόσωπα που βρέθηκαν στο αρχαίο θέατρο ως «διάσημοι». 

ndpphoto
ndpphoto

Έγραφε μεταξύ άλλων: «Κάποιους τους ήξερα κι από χτες, κάποιους τους μαθαίνω σήμερα: η Νατάσα Καλογρίδη είναι η συνοδός του Λυκουρέζου, η Σάσα Σταμάτη επιτυχημένη παρουσιάστρια, η Βανέσα Αδαμοπούλου θα σας γελάσω».

ndpphoto
ndpphoto

Η τραγουδίστρια απάντησε στην δημοσιογράφο και συγγραφέα ότι πήγε να παρακολουθήσει το σύζυγό τους που πρωταγωνιστεί στην συγκεκριμένη παράσταση ενώ και ο ίδιος ο ηθοποιός πήρε σκληρή θέση.

ndpphoto
ndpphoto

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για τυχαία συνάντηση ή προσπάθεια συμφιλίωσης από τις δύο πλευρές, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν δόθηκε συνέχεια στο ατυχές γεγονός.