H Σμαράγδα Καρύδη με τον σκύλο της, Φωτογραφία: smaragda_karidi_official/instagram
H Σμαράγδα Καρύδη με τον σκύλο της, Φωτογραφία: smaragda_karidi_official/instagram
ΓΙΑΝΝΗΣ

O απίθανος σκύλος της Καρύδη έχει Instagram: «Είπα να διδάξω λίγη αλληλεπίδραση»


Τον λένε Γιάννη και είναι Λαμπραντόρ Ριτρίβερ.

Είναι τυχερός γιατί έχει για αφεντικό την ηθοποιό Σμαράγδα Καρύδη, η οποία του άνοιξε προφίλ στο Instagram και του γράφει τις πιο έξυπνες λεζάντες.

Είναι όμορφος, παιχνιδιάρης και κάνει γκριμάτσες στον φακό. Αγαπημένος του φίλος ο Φώτης, ένας μαύρος γάτος, ο οποίος δυστυχώς δεν έχει μάτια. 

Ο απίθανος σκύλος της Σμαράγδας Καρύδη έχει ξετρελάνει το διαδικτυακό κοινό. 

Ο Γιάννης είναι η μεγάλη της αδυναμία και όχι άδικα. Μαζί περνούν πολλές ώρες της ημέρας και κάνουν βόλτες με το αυτοκίνητο. 

Το πρώτο του μήνυμα στο Instagram ήταν το εξής: «Λοιπόν άνθρωποι εγώ δεν είχα όρεξη για social media και τέτοια και τα σνόμπαρα όλα αυτά αλλά ειδα πόσοι τυχάρπαστοι influencers κυκλοφορούν εδώ μέσα κι είπα να διδάξω λίγη αλληλεπίδραση. Λίγη ποιότητα ρε παιδιααααά».

Δείτε εδώ τον Γιάννη:

 

 

Που πάμε κύριος;;; @yiannisofficial #labradorable

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Smaragda Karidi (@smaragda_karidi_official) στις 16 Ιούλ, 2018 στις 8:38 πμ PDT

 

 

 

Αυτός είναι ο φιλος μου ο Φώτης. Με το Φώτη έχουμε σχέση. Ερωτική. Αλλά κάπως πιο ελεύθερη. Κυρίως απ τη μεριά μου δηλαδη γιατί ο Φώτης είναι πιό κολλημένος. Ισως επειδή τον βρήκαμε σε κακό χάλι κι εγώ τον αγαπησα απ την πρώτη στιγμή και του καθάρισα καλά το πρόσωπο με γλυψιές, ισως κι επειδή οποιος έχει γευτεί τις γλυψιές μου παθαινει πλάκα, πάντως αυτός έχει φάει κόλλημα με μένα. Είναι που δε βγαίνει κι απ το σπιτι κι όσο να ναι δεν έχει άλλες ευκαιρίες. Έξω συναντάς πολλές προκλήσεις κι εγώ βγαίνω τουλάχιστον δυο φορές την ημέρα. Η αλήθεια είναι ότι έχω μεγάλη πέραση έξω. Ο Φώτης είναι όμως η αγάπη μου. Όπου και να πάω σ αυτόν γυρίζω. Είναι κάπως σαν τις παλιές γυναίκες. Κάνει λίγο τα στραβά μάτια. Για την ακρίβεια δεν έχει καθόλου μάτια κι όσο να ναι αυτό βοηθάει. Όμως δεν τον πτόησε ποτέ αυτή η έλλειψη κι είναι πάντα ανοιχτός, τρυφερός κι εντελώς ακομπλεξαριστος. Μόνο που δε μπόρεσε ποτέ να δει ποσο όμορφος είμαι. Το ξέρω πως είμαι όμορφος γιατί το λένε όλοι στο δρόμο. Δεν ξέρω καθόλου σε τι χρησιμεύει. Το θέμα είναι να μυρίζεις ωραία. Και να μπορείς κι εσυ να μυρίσεις τους άλλους. Κι ο Φωτης μυρίζει τελεια. Κι οσφριζεται καλύτερα από λαγωνικό.Κι εγώ κλείνω συχνά τα μάτια μου και αφήνομαι σ αυτόν χωρις να βλέπω. Αόμματος κι εγώ.Ίδιος με την αγάπη μου. Την νόμιμη και μόνιμη, σταθερή μου αγάπη. Ολα αυτά μέχρι να μου σφυρίξουν και να τρέξω πάλι στις αλητείες του δρόμου. Ε ναι! Έτσι είναι η φύση μας παιδιά #καιμάνακιαδερφήμουκιαγάπηεσύτιάλλοναζητήσωαπτηζωή #fotisthecat #mylove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiannis_official (@yiannisofficial) στις 6 Ιούλ, 2018 στις 6:44 πμ PDT