Apimages
Apimages
18|07|2018 12:01
SHARE
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Το κρυφό μήνυμα της Βασίλισσας Ελισάβετ στον Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν στην καρφίτσα της


Την Παρασκευή 13 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ και της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Κάστρο Windsor της Αγγλίας.

Μια συνάντηση που σχολιάστηκε έντονα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, κυρίως για τον δυσάρεστο τρόπο με τον οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος άφησε πίσω την βασίλισσα καθώς περπατούσαν μαζί στον προαύλιο χώρο.

Επίσης αίσθηση έκανε η απουσία του πρίγκιπα Καρόλου, του πρίγκιπα Ουίλιαμ και των υπόλοιπων μελών της βασιλικής οικογένειας.

Πλέον μία νέα θεωρία έρχεται να προκαλέσει αντιδράσεις. Μια θεωρία που θέλει την βασίλισσα να εκφράζει τα συναισθήματα της προς το πρόσωπο του Τραμπ με ένα ιδιαίτερο, «κρυφό» τρόπο.

Η βασίλισσα συνηθίζει να φορά δημιουργίες σε φωτεινά χρώματα, εντυπωσιακά καπέλα και πολύτιμα κοσμήματα. Αυτη την φορά λέγεται πως «μίλησε» μέσα από τα αξεσουάρ της.

Οι χρήστες του Twitter σχολιάζουν πως η βασίλισσα πέρασε ένα ηχηρό μήνυμα κατά την διάρκεια της συνάντησης των δύο ηγετών μέσα από τις καρφίτσες της! Το διαδίκτυο αναφέρει πως μέσα από αυτό το μικρό στοιχείο στις τρεις κοινές εμφανίσεις τους, η βασίλισσα έκανε μια δήλωση.

Επέλεξε να φορέσει πάνω από το total blue σύνολο της, την καρφίτσα με τα φύλλα φοίνικα, την οποία φορούσε η μητέρα της στην κηδεία του πατέρα της και βασιλιά Γεωργίου VI.

Η καρφίτσα απεικονίζεται στην φωτογραφία «Three Queens in Mourning».

 

 

 

 

 

Apimages
Apimages

Δεν ήταν όμως αυτό το μοναδικό στοιχείο που έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο.

Την Πέμπτη η βασίλισσα Ελισάβετ φόρεσε την καρφίτσα που της χάρισε ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής, Μπάρακ Ομπάμα και η πρώην πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα, το 2011 (αγοράστηκε στο κατάστημα κοσμημάτων Tiny Jewel Box στην Ουάσιγκτον).

Τέλος την τρίτη μέρα της συνάντησης τους το ταγέρ της κοσμούσε μια καρφίτσα από ζαφείρια, δώρο από τον καναδικό λαό το 2017.

 

 

Σύμφωνα με αυτή την θεωρία, η επιλογή να φορέσει καρφίτσες από τους δύο «εχθρούς» του Τραμπ, το ζεύγος Ομπάμα και τον Καναδά, είχαν στόχο να πουν κάτι στον σημερινό πρόεδρο της Αμερικής.

Η θεωρία αυτή σίγουρα προκαλεί το ενδιαφέρον και ξυπνά την ίντριγκα, ωστόσο είναι πιθανό να πρόκειται για απλή σύμπτωση, αφού η πολιτική του παλατιού δεν επιτρέπει στα μέλη της royal family να σχολιάζουν τα πολιτικά ζητήματα.

Το παλάτι προς το παρόν δεν έχει απαντήσει σε αυτές τις υποθεσεις.