Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ

Αυτή η ηθοποιός είναι φαβορί για αντικαταστάτρια της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στη Μουρμούρα


Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της αποχώρησης της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». 

Η ηθοποιός αποφάσισε να μην συνεχίσει στην πετυχημένη σειρά του Alpha εκπλήσσοντας δυσάρεστα τους φανατικούς οπαδούς της Μουρμούρας. 

«Έκλεισε ένας κύκλος για εμένα, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να πω ή να εξηγήσω. Πήραν την απόφαση να συνεχίσουν τη σειρά, όμως εγώ ένιωσα πως δεν έχω κάτι άλλο να προσφέρω σε αυτή. Μετά από πέντε χρόνια αισθάνομαι πως δεν έχω κάτι καινούριο να δώσω υποκριτικά, για αυτό και πήρα την απόφαση να μην είμαι στον νέο κύκλο της» σημείωσε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στην εφημερίδα Reallife.

«Δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο πίσω από όλο αυτό – για να γίνεται ο θόρυβος που λες ότι γίνεται – και δεν με αφορά, όμως ξέρεις οτιδήποτε έχει σχέση με θόρυβο. Ένας κύκλος έκλεισε! Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πω; Δεν υπάρχει παρασκήνιο πίσω απ’ αυτό.» τόνισε η ηθοποιός στον Βασίλη Μπουζιώτη. 

Μαζί με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη αποτελούσαν ένα από τα πιο ωραία τηλεοπτικά ζευγάρια.

Οσο για την αντικαταστάτριά της, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη σημείωσε: «Θα βρει άλλη ο Ηλίας, δεν τον φοβάμαι! Με τον Βλαδίμηρο ήταν ευτυχές το «πάντρεμα» γιατί είναι ταλαντούχος, γενναιόδωρος και δοτικός. Είναι υπέροχος, είμαι ενθουσιασμένη με τη συνεργασία μας και ελπίζω να συναντηθούμε στο μέλλον.».

Όπως αναφέρει η Espresso, η Ελένη Ράντoυ, η Βίκυ Σταυροπούλου και η Κατερίνα Λέχου στις οποίες προτάθηκε να βρεθούν στο πλευρό του Βλαδίμηρου Κυριακίδη απάντησαν αρνητικά.

Από το κανάλι κατόπιν απευθύνθηκαν στις Υρώ Λούπη, Παναγιώτα Βλαντή και Μπέσσυ Μάλφα. Τελικά, όπως φαίνεται, η πρώτη θεωρείται η πιο πιθανή, για αντικαταστάτρια της Δάφνης Λαμπρόγιαννη.

H Ηρώ Λούπη με τον Αλέξανδρο Σταύρου, NDP Photo Agency
H Ηρώ Λούπη με τον Αλέξανδρο Σταύρου, NDP Photo Agency