Chris Pizzello/Invision/AP
Chris Pizzello/Invision/AP
ΦΩΤΙΕΣ

Το μήνυμα συμπαράστασης της Νία Βαρντάλος για τις καταστροφικές φωτιές -Η φωτογραφία που δημοσίευσε


Πλήθος κόσμου συμπαρίσταται στην Αττική και στην Ελλάδα μετά τις καταστροφικές φωτιές που κατακαίουν τη χώρα.

Η πύρινη λαίλαπα σε Ραφήνα και Μάτι κόστισε τη ζωή σε 50 συνανθρώπους μας ενώ πάνω από 172 άτομα έχουν τραυματιστεί και έχουν υποστεί εγκαύματα.

Ωστόσο, μεγάλες πυρκαγιές έχουν εκδηλωθεί σε πολλά άλλα μέρη της χώρας, όπως στην Κινέτα, Σκόπελο, Χανιά, Κορινθία και αλλού.

Τα social media έχουν κατακλύσει από χτες μηνύματα συμπαράστασης αλλά και οργής για την χαοτική κατάσταση που επικρατεί.

Διάσημοι αλλά και απλοί πολίτες προσφέρουν τη βοήθειά τους είτε στέλνουν μήνυμα στήριξης και αρωγής.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Νία Βαρντάλος.

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός θέλησε να δείξει την συμπαράστασή της στις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα της με μια φωτογραφία και ένα μήνυμα.

 

Sending much love to Greece. (photo by @bblondell)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nia Vardalos (@niavardalos) στις 23 Ιούλ, 2018 στις 8:09 μμ PDT

Συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από ένα ελληνικό τοπίο.

Στη φωτογραφία, που ανήκει στον Brian Blondell, βλέπουμε ένα λευκό σπίτι, βουκαμβίλιες και ένα ηλιοβασίλεμα, που προδίδει ότι έχει τραβηχτεί σε κάποια γωνιά της Ελλάδας.

Κάτω από τη φωτογραφία, στη λεζάντα, η ηθοποιός γράφει χαρακτηριστικά: «Sending much love to Greece», δηλαδή «Στέλνω την αγάπη μου στην Ελλάδα».

EUROKINISSI
EUROKINISSI

Από κάτω, υπήρξαν πολλά άλλα μηνύματα συμπαράστασης από απλούς χρήστες του Διαδικτύου, που προσεύχονται για να τελειώσει αυτός ο πύρινος εφιάλτης.

Η Ελληνοαμερικανίδα μπορεί να βρίσκεται μακριά, δεν ξεχνά όμως τον τόπο καταγωγής της, την ώρα αυτή που δοκιμάζεται από τον πύρινο κλοιό, τις υλικές καταστροφές αλλά κυρίως την απώλεια αθώων ανθρώπινων ζωών.