The Late Late Show with James Corden
The Late Late Show with James Corden
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ

O Tζέιμς Κόρντεν πέφτει από 15.000 πόδια για χάρη του Τομ Κρουζ -Εκαναν μαζί Skydiving


Ο ατρόμητος σταρ του Χόλιγουντ προ(σ)κάλεσε τον Βρετανό παρουσιαστή και κωμικό Τζέιμς Κόρντεν για μια ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.

Αλλωστε ο παρουσιαστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής «Late Late Show» είχε αναφέρει πρόσφατα πως το πήδημα HALO (high altitude, low opening) που πραματοποίησε ο Τομ Κρουζ για τις ανάγκες της ταινίας «Mission: Impossible Fallout» δεν ήταν και τίποτα το σπουδαίο! 

Ετσι ο χολιγουντιανός ηθοποιός του ζήτησε να κάνουν μαζί skydiving για να πάρει μια γεύση, αφού δεν είναι κάτι ιδιαίτερο... Σωστά;

Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι ακριβώς έτσι. Το πήδημα HALO που επιχειρούν οι ειδικές δυνάμεις του στρατού περιλαμβάνει πτώση από αεροσκάφος σε μεγάλο υψόμετρο με το αλεξίπτωτο να ανοίγει σε πολύ κοντινή απόσταση από το έδαφος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τομ Κρουζ είναι από τους ελάχιστους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ που δεν θέλει κασκαντέρ ή αντικαταστάτες στις επικίνδυνες σκηνές του και προτιμά να τις γυρίζει ο ίδιος. 

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε σπάσει τον αστράγαλό του όταν είχε κάνει ένα άλμα ανάμεσα σε δύο κτίρια. 

Ετσι ο Τζέιμς Κόρντεν αποδέχτηκε την πρόσκλησή του και πήδηξαν μαζί από τα 15.000 πόδια. Φυσικά ο παρουσιαστής τα έχασε και φοβήθηκε πολύ και αξίζει να δείτε το βίντεο. 

Μια αληθινή mission impossible είχε ολοκληρωθεί! 

Δείτε εδώ:

Διαβάστε επίσης: Η Κέιτι Χολμς είναι στα καλύτερά της –Ο εξωφρενικός όρος του Τομ Κρουζ έληξε