Kiki challenge: Τι είναι η νέα χορευτική εμμονή του Internet και γιατί θεωρείται άκρως επικίνδυνη | 0 bovary.gr
Kiki challenge: Τι είναι η νέα χορευτική εμμονή του Internet και γιατί θεωρείται άκρως επικίνδυνη | 0 bovary.gr
30|07|2018 11:52
SHARE
ΝΕΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

Kiki challenge: Τι είναι η νέα χορευτική εμμονή του Internet και γιατί θεωρείται άκρως επικίνδυνη


Κατά καιρούς έχουμε δει πολλά και πέρα για πέρα απίθανα challenge στο διαδίκτυο. 

Το condom challenge, το Ice bucket challenge, το Kyllie Jenner Lip challenge, και άλλα παράδοξα φαινόμενα που ανθίζουν στο χώρο του παγκόσμιου ιστού. 

Εδώ και λίγο καιρό, ένα άλλο challenge έχει κάνει την εμφάνισή του και έχει προκαλέσει ιδιαίτερο προβληματισμό στις αρχές σε διάφορα μέρη της υφηλίου. 

Η αστυνομία σε όλο τον κόσμο προειδοποιεί τους χρήστες να μην παίρνουν μέρος στο «Kiki challenge», αφού πολλοί είναι αυτοί που επιχειρούν τον viral χορό και καταλήγουν στα επείγοντα. 

Το «Kiki challenge», γνωστό και ως «In My Feelings challenge» γίνεται ως εξής: Ενώ είστε μέσα σε ένα αυτοκίνητο που κινείται, ανοίγετε την πόρτα και χορεύετε το hit του Drake, In My Feelings, ενώ το αυτοκίνητο συνεχίζει να κινείται -ευκολάκι.

Ορισμένα από τα βίντεο που ανέβηκαν στο διαδίκτυο δείχνουν τους χορευτές να πέφτουν, να  σκοντάφτουν στις λακκούβες ή να χτυπούν σε κολονάκια έξω από τα αυτοκίνητα. 

Σε ένα βίντεο κλέβουν την τσάντα μιας γυναίκας ενώ κάνει το challenge και σε ένα άλλο ένα αυτοκίνητο χτυπά τον χορευτή ενώ αυτός λικνίζεται στους ρυθμούς του κομματιού. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η τρέλα ξεκίνησε όταν ο δημοφιλής κωμικός Shiggy δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο χόρευε το τραγούδι του Drake. Έκτοτε το βίντεο έγινε viral και χιλιάδες άνθρωποι είπαν ναι στο challenge.

Will Smith και Ciara συμμετείχαν στην πρόκληση με τα δικά τους βίντεο -αν και ούτε πήδηξαν έξω ούτε χόρευαν παράλληλα με ένα κινούμενο αυτοκίνητο.

 

 

Η αστυνομία σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας, της Ισπανίας, των ΗΠΑ, της Μαλαισίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έχει προειδοποιήσει ότι η χορευτική πρόκληση είναι επικίνδυνη.

Στην Ισπανία μάλιστα οι αρχές προειδοποίησαν τους οδηγούς, ότι θα υπάρξουν κυρώσεις και πρόστιμα σε περίπτωση που τους συλλάβουν επ αυτοφόρω.