Splash/ Ideal Image
Splash/ Ideal Image
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ PIPPA

Το οικονομικό μαγιό της Pippa Middleton είναι απίστευτα κομψό και κρύβει τις ατέλειες


Πριν από ένα περίπου μήνα, έδωσε το παρών στην βάπτιση του πρίγκιπα Λούι φορώντας ένα baby blue φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Alessandra Rich, ασορτί καπέλο στην ίδια απόχρωση και ψηλοτάκουνες γόβες Jimmy Choo.

Η Pippa Middleton, αυτή τη φορά, ποζάρει στο φακό με ένα εντελώς διαφορετικό outfit. Συγκεκριμένα, μόνο με το μαγιό της.

Η εγκυμοσύνη της προχωρά κανονικά: ήδη διανύει τον έκτο μήνα της και τον Οκτώβριο αναμένει τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

H Pippa Middleton, φορώντας το μαγιό της πόζαρε για λογαριασμό της εφημερίδας Waitrose Weekend -η free press εφημερίδα Waitrose Weekend είναι ένας οδηγός με προτάσεις για έξοδο, διάβασμα, μαγειρική, καλή ζωή. Την φωτογραφία δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο φωτογράφος Mark Harisson. H Pippa Middleton στη στήλη της στην εφημερίδα μίλησε για τις συνήθειές της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, δίνοντας παράλληλα συμβουλές σε νέες μητέρες.

To κολύμπι είναι το σπορ που χαρίζει στην Pippa, ενέργεια και ευεξία. «Οσο οι μήνες της εγκυμοσύνης περνούν και νιώθεις πιο βαριά μέρα με την ημέρα, το νερό σε κάνει να νιώθεις «πιο ελαφριά», ανακουφίζει και απελευθερώνει το σώμα και αντιμετωπίζει τους μυϊκούς πόνους». Στο ίδιο άρθρο, εκτός από το κολύμπι, η Pippa προτείνει και το τέννις ως μια ωφέλιμη δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης καθώς επιτρέπει τον έλεγχο του βάρους, ενδυναμώνει την καρδιά και μειώνει τον κίνδυνο διαβήτη.

Το μαγιό της είναι δημιουργία του λονδρέζικου brand «Sweaty Betty» και διατίθεται προς πώληση. Κοστίζει 72 ευρώ.  

Είναι μια επιλογή που μπορεί να κολακέψει τον σωματότυπο κάθε γυναίκας.

Δείτε την Pippa όπως δεν την έχετε ξαναδεί! 

 

mark_harrison_photography/ Instagram
mark_harrison_photography/ Instagram