AP
AP
BIG LITTLE LIES

Η Ρις Γουίδερσπουν πετάει παγωτό στην Μέριλ Στριπ -Η απίστευτη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου


Οι περισσότεροι ηθοποιοί έχουν κάνει στροφή στην μικρή οθόνη. 

Όλο και μεγαλύτερες παραγωγές τηλεοπτικών σειρών κερδίζουν έδαφος έναντι του κινηματογράφου.

Ανάμεσα σε αυτούς τους ηθοποιούς, η καταξιωμένη Μέριλ Στριπ αλλά και η αγαπημένη μας Ρις Γουίδερσπουν.

Οι δύο τους πρωταγωνιστούν στη δημοφιλή σειρά «Big Little Lies» και, μάλιστα, αυτές τις μέρες γυρίζουν σκηνές από τη δεύτερη σεζόν.

Το φως της δημοσιότητας είδε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα, που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου για έναν πολύ καλό λόγο.

Στη φωτογραφία, η Γουίδερσπουν (Μάντελιν Μακένζι) φαίνεται να πετάει ένα... χωνάκι με παγωτό στην Στριπ (Μαίρη Λουίζ Ράιτ)! Η βραβευμένη με (πολλά) Όσκαρ ηθοποιός ενσαρκώνει τη μητέρα του Alexander Skarsgård (Πέρι Ράιτ) που δολοφονήθηκε και ερευνά τον θάνατό του.

Οι εκφράσεις του προσώπου της Ρις είναι απίστευτες και είναι με το χέρι παρατεταμένο, έτοιμη να εκτοξεύσει το παγωτό κατά της ανυποψίαστης Μέριλ που περπατά στον δρόμο.

Σε άλλο καρέ βλέπουμε το «ιπτάμενο παγωτό» ενώ στο επόμενο είναι μαζί με μια άλλη συμπρωταγωνίστριά της και φαίνεται ότι την πέτυχε!

 

 

Φυσικά, η φωτογραφία έγινε αμέσως meme και κάνει τον γύρο των social media.

Η ίδια η Ρις έγραψε στα social media: «Μην ανησυχείτε, την έχω!»

 

#ReeseWitherspoon looks like she's about to throw her ice cream cone at #MerylStreep while filming and now we're even more excited for the next season of #BigLittleLies! (: The Image Direct)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Entertainment Tonight (@entertainmenttonight) στις 1 Αύγ, 2018 στις 8:41 πμ PDT

Σίγουρα, οι φαν της σειράς ανυπομονούν να δουν την επίμαχη σκηνή καθώς και την εξέλιξη της ιστορίας που μετρά εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.