AP Images
AP Images
H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ INSTAGRAM

H εκπληκτική μεταμόρφωση του Γκόρντον Ράμσεϊ -Το γραμμωμένο σώμα του μετά την απώλεια 22 κιλών


Μια εικόνα αποτυπώνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο, όσα τα λόγια αδυνατούν να περιγράψουν.

Στην περίπτωση του Γκόρντον Ράμσεϊ, μια φωτογραφία στο Instagram είναι η περίτρανη απόδειξη της προσπάθειάς του για να βελτιώσει τον εαυτό του.

Ο σεφ που είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο για το ταλέντο του, τον αυστηρό επαγγελματισμό του και τον καυστικό του λόγο, μας «ξανασυστήνεται».

Η φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους από την παραλία, συμμετέχοντας σε αθλητικούς αγώνες, δείχνει ότι η προσπάθεια που για καιρό κατέβαλε ώστε να απαλλαγεί από περιττό βάρος έχει θεαματική απόδοση. Το γραμμωμένο σώμα του δεν θυμίζει τον Γκόρντον Ράμσεϊ του παρελθόντος κι ο ίδιος δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος.

Στα 51 του χρόνια, έχει καταφέρει να χάσει πάνω από 22 κιλά. Η αλλαγή δεν ήρθε από τη μια μέρα στην άλλη. Ήρθε σταδιακά και πολύ συστηματικά. Ο σεφ δεν ακολούθησε κάποια αυστηρή δίαιτα -άλλωστε ξέρει πολύ καλά την αξία κάθε τροφής και τα οφέλη της στον οργανισμό μας.

Οπως ο ίδιος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του, το «κλειδί» για την απώλεια βάρους ήταν η συνολική αναθεώρηση της διατροφής του.

Αρχισε να τρώει περισσότερες φορές μέσα στην ημέρα, σε μικρότερες ποσότητες. Η γυμναστική ήταν εκείνη που ενίσχυσε την προσπάθειά του.

Ο θάνατος του πατέρα του στα 53 του χρόνια ήταν ένα ακόμα κίνητρο να «προσέξει περισσότερο».

Η σύζυγός του παρατηρούσε τον τρόπο ζωής του και δεν ήταν ήσυχη για εκείνον.

Η τρομερή πίεση λόγω δουλειάς και οι ανθυγιεινές καθημερινές συνήθειες τού έκαναν κακό και θα είχαν με μαθηματική ακρίβεια δυσάρεστες εξελίξεις στην υγεία του.

Η φωτογραφία που μόλις δημοσίευσε στο Instagram: 

Instagram
Instagram

Η εικόνα του Gordon Ramsay στο παρελθόν απέχει πολύ από τη σημερινή.

 

Μια παπαράτσι φωτογραφία τραβηγμένη πριν από λίγα χρόνια δείχνει τον σεφ πολύ διαφορετικό και πολύ μεγαλύτερο από την ηλικία του. 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Παλαιότερες φωτογραφίες από τον λογαριασμό του Gordon Ramsay στο Instagram είναι η περίτρανη απόδειξη της μεταμόρφωσής του σήμερα!

Instagram
Instagram