Kendall Jenner/ Instagram
Kendall Jenner/ Instagram
08|08|2018 10:32
SHARE
ΓΙΑ ΤΟ LOVE MAGAZINE

Η Κένταλ Τζένερ φωτογραφίζεται τόπλες για λογαριασμό του περιοδικού «Love»


Free the nipple.

Το κίνημα που στηρίζει το δικαίωμα των γυναικών να δείχνουν αβίαστα τις θηλές τους, με την ίδια φυσικότητα που μπορούν να το κάνουν και οι άνδρες.

Η Kendall Jenner είναι μια από τις γυναίκες που (εμπράκτως) δείχνει ότι το υποστηρίζει ένθερμα. Το μοντέλο, ουκ ολίγες φορές, έχει δηλώσει με τον τρόπο του ότι δεν έχει κανέναν ενδοιασμό και φραγμό να αφήσει ακάλυπτο το στήθος του μπροστά στον φακό.

Η Kendall Jenner φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού «Love» ποζάροντας στον φακού του ταλαντούχου Alasdair McLellan. Με αφοπλιστικό αισθησιασμό, το μοντέλο ποζάρει τόπλες -αφήνοντας το στήθος της εντελώς ακάλυπτο μπροστά στον φακό.

Η αρχισυντάκτρια του περιοδικού, Katie Grand, δημοσίευσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ένα αποκαλυπτικό καρέ της Kendall Jenner: το μόνο που φορούσε ήταν το κάτω μέρος του κατακόκκινου μαγιό της.

 

 

Kendall from Love by Alasdair

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Eleanor Grand (@kegrand) στις 6 Αύγ, 2018 στις 6:23 μμ PDT

Στην Κendall αρέσει το ρίσκο και το να προβάλλει το σώμα της μπροστά από τα φωτογραφικά φλας είναι κάτι πολύ φυσικό για εκείνη. Παράλληλα, στη συνέντευξή της στο περιοδικό αποκαλύπτει τον λόγο που απείχε από τις πρόσφατες εβδομάδες μόδας: ήταν τέτοιο το στρες που είχε να διαχειριστεί σε προσωπικό επίπεδο που δεν ήθελε επιπλέον δεσμεύσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.