Η Ρούλα Ρέβη. Γωτογραφία: Instagram/rrevi
Η Ρούλα Ρέβη. Γωτογραφία: Instagram/rrevi
08|08|2018 14:33
SHARE
VISORS

Η Ρούλα Ρέβη κάνει διακοπές φορώντας μια μεγάλη τάση του καλοκαιριού


Full time μαμά, φωτογράφος, σύζυγος, γυναίκα.

Η Ρούλα Ρέβη, μία από τις πιο αξιόλογες επαγγελματίες στον τομέα της, τα καταφέρνει εξίσου καλά και με την κάμερα ενός κινητού. Γιατί, για να απαθανατίσεις την ευτυχία δεν χρειάζονται ευρυγώνιοι φακοί και περιττά αξεσουάρ.

Με το μωρό της στο πίσω κάθισμα και την ίδια στη θέση του οδηγού, η φωτογράφος, βρίσκεται σε διακοπές. Και όπως φαίνεται το διασκεδάζει. 

Η Ρούλα Ρέβη, που γνωρίζει από στιλ, έκανε ένα από τα πιο σωστά slyling στον εαυτό της. Αν και δεν μπορούμε να δούμε τι «παίζει» από το στήθος και κάτω, σίγουρα το πάνω μέρος μάς αρέσει πολύ. Η φωτογράφος έχει δέσει ένα μεταξωτό μαντήλι στο λαιμό (κίτρινο με print), έχει φορέσει τα αγαπημένα της σκουλαρίκια κρίκους (που επίσης είναι καλοκαιρινό trend) και για τέλεια προστασία από τον ήλιο με μια μεγάλη δόση στιλ, φόρεσε στο κεφάλι το απόλυτο καλοκαιρινό trend. Ένα Visor Dior. 

 Με την μεγάλη επάνοδο των πλαστικών αξεσουάρ και αυτών από pvc και την διαφάνεια να αποκτά τις πιο ανατρεπτικές αποχρώσεις και να ντύνει τα πάντα, ήταν αναμενόμενο να επιστρέψει το πλαστικό καπελάκι που προστατεύει κυρίως τα μάτια και χαρίζει στο πρόσωπο λίγο από το χρώμα του.

Το Visor, εκτός από τον οίκο Dior, εχει και την έγκριση του οίκου Burberry και του Tommy Hilfiger.

Δείτε την εικόνα που ανέβασε στο Instagram

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που η Ρούλα Ρέβη ψηφίζει Visor. Φαίνεται και σε παλαιότερες φωτογραφίες ότι έχει απαρνηθεί το κλασικό καπέλο και επιλέγει το fashion item που μας ήθε από τα 90s..

 

 

Διαβάστε ακόμη: Visor: Ίσως το πιο αμφιλεγόμενο αξεσουάρ των 90s κάνει δυναμικό comeback