AP Images
AP Images
TO VIDEO ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο make up artist της Μέγκαν Μαρκλ δημοσίευσε ένα βίντεο που η ίδια δεν θα ήθελε να ξαναδεί


Φαίνεται ότι ο make up artist της Μέγκαν Μαρκλ -που επιμελήθηκε το νυφικό μακιγιάζ της πριν από λίγους μήνες- επιδιώκει τη δημοσιότητα.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Daniel Martin αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι πήρε τα εύσημα από τον πρίγκιπα Χάρι για το άψογο αποτέλεσμα που είχε το μακιγιάζ της Μέγκαν Μαρκλ την ημέρα του γάμου της.

Ο πρίγκιπας Χάρι, όπως τόνισε ο Daniel Martin, τον ευχαρίστησε ξανά και ξανά για την προσοχή που έδειξε στη λεπτομέρεια και τις make up επιλογές του.

Η φυσικότητα και η λάμψη του προσώπου της εντυπωσίασαν τον πρίγκιπα.

Στον προσωπικό λογαριασμό του Daniel Martin, υπάρχει ένα βίντεο που ανηρτήθηκε ως αφιέρωση από τον ίδιο στη Μέγκαν, για τα γενέθλιά της που ήταν στις 4 Αυγούστου.

Το βίντεο δείχνει τη Μέγκαν να τρώει με απίστευτη ταχύτητα κόκκινα βατόμουρα.

Στο βίντεο ακούμε ένα «Έτοιμη;» και μέσα σε δευτερόλεπτα η Μέγκαν καταβροχθίζει τα φρούτα. Αυτό θα ήταν απλά ένα χαριτωμένο και χιουμοριστικό βίντεο, αν η Μέγκαν ζούσε μια πραγματικότητα χωρίς την ιδιότητα της δούκισσας, χωρίς να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Μην ξεχνάμε ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που αποφάσισε να εγκαταλείψει τα social media.

Αυτό σημαίνει ότι η ίδια γνωρίζει πολύ καλά την βαρύτητα που έχει πλέον κάθε της κίνηση, πόσω μάλλον όταν γίνεται δημόσια.

Η δημοσίευση αυτού του βίντεο σίγουρα δεν είναι επιλογή της Μέγκαν δεδομένης της ζωής της σήμερα, αλλά ο make up artist της το θεώρησε τον καλύτερο τρόπο για της ευχηθεί.

Aυτή τη φωτογραφία είχε δημοσίευσει ο make up artist της λίγες ημέρες μετά το βασιλικό γάμο: 

«Αγαπημένη μου Μέγκαν, σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που μου επέτρεψες να είμαι κομμάτι μιας αξέχαστης μέρας, όχι μόνο της ζωής σου αλλά και της ιστορίας...» είχε γράψει σε ανάρτησή τoυ στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφία από την γαμήλια τελετή.