mariannagofficial/Instagram
mariannagofficial/Instagram
12|08|2018 11:04
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

Μαριάννα Γουλανδρή-Φίλιππος Λαιμός: Ποζάρουν μαζί στις καλοκαιρινές διακοπές τους -Το τρυφερό φιλί και η γκριμάτσα


Δεν δημοσιεύουν συχνά κοινές τους φωτογραφίες στα social media και η ιδιωτική τους ζωή είναι προφυλαγμένη από τα αδιάκριτα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν από λίγους μήνες, η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός έγιναν γονείς.

Η κόρη τους ήρθε στον κόσμο λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Μαριάννας Γουλανδρή, από την ίδια, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού της στο Instagram. Μέχρι τότε, δεν είχε γίνει γνωστή στα μίντια και αυτό είναι μια τρανή απόδειξη της επιθυμίας του ζευγαριού να προστατεύει όσο μπορεί την οικογενειακή του ζωή. Το φετινό καλοκαίρι το ζευγάρι ταξιδεύει στην Ελλάδα και απολαμβάνει το ελληνικό φυσικό κάλλος.

Πριν λίγες ημέρες, η Μαριάννα Γουλανδρή είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από το ταξίδι του ζευγαριού στη Φολέγανδρο.

Η ίδια πόζαρε μαγιό και οι αναλογίες της, λίγους μόνο μήνες μετά την γέννηση της κόρη της, εντυπωσιάζουν.

Αυτή τη φορά, Μαριάννα Γουλανδρή και Φίλιππος Λαιμός πόζαραν μαζί στον φακό, στις καλοκαιρινές τους διακοπές. Τις φωτογραφίες ανέβασε η πρώτη στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η μία από τις δύο φωτογραφίες δείχνει τον Φίλιππο Λαιμό να δίνει ένα τρυφερό φιλί στην σύζυγό του κι εκείνη να ανταποκρίνεται με... πολύ cool τρόπο!

Αβαφη, με την αστεία γκριμάτσα της δείχνει ότι απολαμβάνει την κάθε στιγμή με τον σύζυγό της. Κι εκείνος το ίδιο.

mariannagofficial/Instagram
mariannagofficial/Instagram
mariannagofficial/Instagram
mariannagofficial/Instagram