salmahayek/ Instagram
salmahayek/ Instagram
12|08|2018 11:57
SHARE
ΣΤΟ IΝSTAGRAM

H Σάλμα Χάγιεκ ποζάρει με το μπικίνι της, αναδεικνύοντας το χυμώδες κορμί της στα 51 της χρόνια


Την υπέροχη σχέση που έχει με το σώμα της αποτυπώνει μέσα από φωτογραφίες που αναρτά στα social media, η Σάλμα Χάγιεκ.

Στην πιο πρόσφατη δημοσίευσή της στο Instagram δείχνει σε πρώτο πλάνο τις χυμώδεις καμπύλες της, αποσπώντας εκατοντάδες σχόλια από τους θαυμαστές της.

Πριν λίγες ημέρες, σε φωτογραφίες που ανήρτησε, είδαμε ότι η φυσική ομορφιά της, όσο περνά ο χρόνος, γίνεται το δυνατό της σημείο.

Φορώντας το μπικίνι της, ποζάρει με άνεση στον φακό και οι αναλογίες της μαρτυρούν ότι η ηθοποιός είναι μια γυναίκα βαθιά ικανοποιημένη με την εικόνα του εαυτού της.

Αν αναρωτιέστε τι κάνει η ίδια για να φροντίζει τον εαυτό της και να δείχνει ολοένα πιο γοητευτική με το πέρασμα του χρόνου, -διατηρώντας ένα υπέροχο σώμα-, η απάντηση δεν βρίσκεται στις ατέλειωτες ώρες γυμναστικής, μιας και, όπως έχει δηλώσει, τις βαριέται.

Εχει δηλώσει χαρακτηριστικά στο People: «Δεν έχω χρόνο να γυμναστώ, δουλεύω. Κάποιοι έχουν την πειθαρχία να γυμνάζονται το πρωί, εγώ δεν θα καταφέρνω.

Μια γυναίκα στο Λονδίνο μου δίδαξε πώς να κρατώ το σώμα μου με έναν τρόπο που ενεργοποιεί τους μυς όλη την ημέρα, έτσι ακόμα κι αν βουρτσίζεις τα δόντια σου, δουλεύεις τους μυς».

Δείτε την πρόσφατη φωτογραφία της με μπικίνι που όπως ήταν λογικό απέσπασε χιλιάδες like! 

salmahayek/ Ιnstagram
salmahayek/ Ιnstagram
salmahayek/ Ιnstagram
salmahayek/ Ιnstagram