Autumn Benjamin/ Facebook
Autumn Benjamin/ Facebook
12|08|2018 13:44
SHARE
VIRAL

Αυτή η γυναίκα φωτογραφίζει το σώμα της δύο ημέρες μετά τον τοκετό και γίνεται viral για έναν σημαντικό λόγο


Η Αutumn Benjamin γέννησε την κόρη της Layla πριν από μερικές εβδομάδες.

Με ένα ποστ που πλέον κάνει το γύρο του διαδικτύου συμπυκνώνει με ειλικρίνεια και χωρίς καμία ωραιοποίηση, την αλλαγή που έφερε στo σώμα της, στην ψυχολογία και τη ζωή της ο ερχομός του παιδιού της.

Οι πρώτες ημέρες μετά τον τοκετό δεν ήταν καθόλου εύκολες για εκείνη, ήταν επίπονες και την κλόνισαν συναισθηματικά.

Φωτογράφισε το σώμα της δύο μόνο ημέρες μετά τον τοκετό και με τα λόγια της εκφράζει την ανάγκη να μιλήσει σε κάθε γυναίκα για όλο αυτό που ζει.

Η ωμή αλήθεια της μητρότητας μέσα από τα μάτια της Autumn:

«Αποφάσισα να δείξω την σκληρή πλευρά των επακόλουθων του τοκετού, και την θυσία που κάνουν οι μητέρες από την μία ημέρα στην άλλη. Με φωτογράφισε ο Kevin (σσ. ο σύζυγός της) 2 ημέρες μετά την γέννηση της κόρης μου, Layla. Τρώγοντας το «ωραίο γεύμα» μου στο μαιευτήριο. Ενα παραψημένο φιλέτο. Ημουν πλέον σε ένα εντελώς νέο πεδίο. Μάθαινα να θηλάζω αυτό το μικρό ανθρωπάκι που μόλις είχα φέρει στον κόσμο, φορώντας αυτά το διχτυωτό εσώρουχο στην περιοχή της κοιλιάς.

Κανένας δεν μου είχε πει ότι η κοιλιά της εγκυμοσύνης δεν φεύγει αμέσως μετά την γέννα, κανείς δεν μου είχε πει ότι θα έχω αιμορραγίες. Κανείς δεν μου είχε πει ότι θα περνούσα ώρες κλαίγοντας, έντονα φορτισμένη. Θυμάμαι να είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου και να κλαίω. 

Ο Kevin ήταν σαν χαμένος. Το συνειδητοποίησα όταν με κρατούσε στο μπάνιο του νοσοκομείου κι εγώ έκλαιγα ανεξέλεγκτα. Πονούσα πολύ. Τις ημέρες που ακολούθησαν δεν μπορούσα να περπατήσω και να πάω στο μπάνιο. Πίστευα ότι δεν θα επέστρεφα πάλι στον παλιό μου εαυτό. Ο Κέβιν με βοηθούσε σε όλα, από το να ουρήσω μέχρι να κατέβω τις σκάλες.

Το να είσαι μητέρα είναι η υπέρτατη θυσία. Γιατί για εννέα μήνες μεγαλώνεις στο σώμα σου αυτό το μωρό. Γιατί έχεις να διαχειριστείς όλα αυτά τα συναισθήματα που έρχονται μετά τον τοκετό. Αφήνεις στην άκρη τις ντροπές και κυκλοφορείς στο σπίτι φορώντας πάνες. Γιατί ακούραστα προσέχεις το μωρό συνεχώς και το ταΐζεις με το γάλα σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι πλέον αλλάζουν οι προτεραιότητές σου. Συνήθιζα να είμαι η «τρελή» και πολύ εξωστρεφής Autumn. Τώρα είμαι η μητέρα της Layla και είναι οκ με αυτό».

Autumn Benjamin/ Facebook
Autumn Benjamin/ Facebook
TAGS