Φωτογραφία: BOVARY-Πάνος Μάλλιαρης
Φωτογραφία: BOVARY-Πάνος Μάλλιαρης
12|08|2018 15:11
SHARE
ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ

H Λένα Παπαληγούρα αποκάλυψε πότε και πού θα γίνει ο γάμος της με τον Άκη Πάντο


Μια από τις πιο αξιόλογες ηθοποιούς της γενιάς της που προστατεύει διακριτικά την προσωπική της ζωή από τη δημοσιότητα, είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα στη σχέση με τον σύντροφό της.

Ο λόγος για την Λένα Παπαληγούρα. Πριν λίγους μήνες, η ηθοποιός, σε συνέντευξή της στο bovary.gr είχε μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία της να ζήσει την εμπειρία την γάμου με τον σύντροφό της, Άκη Πάντο.

Η Λένα Παπαληγούρα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στη Μυρτώ Λοβέρδου για το bovary.gr: «Ποτέ δεν ήθελα να παντρευτώ. Ελεγα πάντα ότι οι γάμοι κι όλα αυτά, δεν είναι τίποτα. Τώρα όμως, όχι μόνον θέλω γάμο, αλλά και με παπά, όλα κανονικά. Κάπου έγραψαν, και πέθανα στο γέλιο, ότι «η Παπαληγούρα παντρεύεται με παπά και κουμπάρα την Παππά». Η Ιωάννα μου γνώρισε τον Ακη, που είχε έρθει να δει παράσταση. Ναι, όταν συνάντησα τον Ακη αισθάνθηκα ότι αυτό είναι κάτι άλλο. Ενιωσα πολύ οικεία, αμέσως. (...) Είμαι του μεγάλου έρωτα, και μόνον. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Αν και είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, έχω μια τάση προς την απαισιοδοξία και τη ματαιότητα, και νομίζω ότι ο μόνος τρόπος για να το αντιμετωπίσεις, είναι οι σχέσεις, το να μοιράζεσαι τη ζωή. Γι΄αυτό και θέλω και οικογένεια. Θα ήθελα να κάνω παιδιά και σύντομα».

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της, στη Real Life, αποκάλυψε την ημερομηνία του γάμου της, το πού θα τελεστεί και το πώς τον φαντάζεται.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η καλή της φίλη και συνάδελφός της, Ιωάννα Παππά και ο σύντροφός της (και αδελφός του γαμπρού), Κώστας Πάντος.

Η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στις 29 Σεπτεμβρίου θα γίνει το μυστήριο στο Θησείο. Στις 10 Αυγούστου γυρνάει ο ιερέας που θα μας παντρέψει και θα τον συναντήσω για να κλείσουμε τις τελικές ημερομηνίες. Είμαι σε τρέλα, τι να πω (σ.σ. γελάει). Με τον Άκη λέμε να κάνουμε κλειστό γάμο και μετά να ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους. Ευχηθείτε... να προλάβω".

Η Λένα Παπαληγούρα με τον Άκη Πάντο, στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, Απρίλιος 2018/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Η Λένα Παπαληγούρα με τον Άκη Πάντο, στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, Απρίλιος 2018/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency