H Χριστίνα Μπόμπα, Φωτογραφία: chrismpo/instagram
H Χριστίνα Μπόμπα, Φωτογραφία: chrismpo/instagram
INSTAGRAM MOMENTS

H Χριστίνα Μπόμπα κάνει πρόβα νυφικού στο ατελιέ της Σίλιας Κριθαριώτη


Η Χριστίνα Μπόμπα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Λίγες μέρες έμειναν από τη στιγμή που το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Ο πολυσυζητημένος γάμος του ζευγαριού θα τελεστεί στην Σίφνο, το απόγευμα του Σαββάτου την πρώτη του Σεπτέμβρη,  στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ, πάνω στη θάλασσα.

Η όμορφη Χριστίνα θα φορέσει νυφικό δημιουργία της Celia Kritharioti και πρόσφατα βρέθηκε στο ατελιέ της διάσημης σχεδιάστριας για να προβάρει το νυφικό της.

Το βίντεο της πρόβας ανέβηκε στο Instagram του γνωστού οίκου, όπου εκεί ήταν και η κουμπάρα της Χριστίνας Μπόμπα, Μαρίνα Βερνίκου. 

Ο γάμος θα είναι σε ρομαντικό ύφος, ενώ παρανυφάκια θα είναι τα παιδιά της Μαρίνας Βερνίκου και του Μίλτου Καμπουρίδη. 

Δείτε εδώ:

 

«Οι κουµπάροι µας, η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καµπουρίδης, µας πρότειναν τη Σίφνο», εξηγεί η Χριστίνα. «Από εκεί είναι η Μαρίνα, εκεί έγινε κι ο δικός τους γάµος. Πήγαµε, είδαµε το µέρος όπου θα παντρευτούµε και το λατρέψαµε».

 

 

Πριν από λίγες ημέρες ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του: «Σήμερα πήγαμε στη Σίφνο για να καταλήξουμε σε κάποιες τελικές λεπτομέρειες του γάμου μας... Ναι, αγόρια, σαν άντρες πρέπει να ασχοληθούμε κι εμείς με αυτό το κομμάτι (you’ll soon find out)! Βλέποντας ακόμα μια φορά το νησί, θυμήθηκα πόσο τυχεροί είμαστε που επιλέξαμε τη Σίφνο για να παντρευτούμε, αφού είναι απλά μαγική! Η αλήθεια είναι ότι στην επιλογή έβαλαν το χεράκι τους και οι κουμπάροι».

Διαβάστε επίσης: H Χριστίνα Μπόμπα μάς συστήνει τη γιαγιά της, Λίτσα -Η επιστροφή στο πατρικό της

Η Χριστίνα Μπόμπα φωτογραφίζεται με τη μητέρα της -Διαφορετικές αλλά κούκλες