Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
BLACK IS BACK

H Αντζελίνα Τζολί με total black look στους δρόμους του Λος Αντζελες με τα παιδιά της


Μια αφοσιωμένη μητέρα είναι η Αντζελίνα Τζολί, η οποία περνά τον μεγαλύτερο χρόνο της ημέρας της με τα έξι παιδιά της. 

Η διάσημη ηθοποιός έκανε διάλειμμα από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Maleficent 2» και εθεάθη στο Λος Άντζελες με τα δύο από τα παιδιά της.

Ντυμένη στα μαύρα, η Αντζελίνα Τζολί πήγε με την Σιλό και τη Ζαχάρα για να ψωνίσει παιδικά ρούχα. 

Η Αντζελίνα φαίνεται πως δεν θέλει να εγκαταλείψει την μάχη για την επιμέλεια των παιδιών της και η δικαστική κόντρα με τον Μπραντ Πιτ καλά κρατεί. 

Από τον χωρισμό τους, η Αντζελίνα είναι υπεύθυνη για τα παιδιά και τις ανάγκες τους. Δεν εργάζεται εδώ και ενάμιση χρόνο για να είναι μαζί με τα παιδιά. 

Σύμφωνα με το Forbes, η Τζολί είναι η δεύτερη πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ μετά την Σκάρλετ Γιόχανσον με με αμοιβές 28 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο φακός την εντόπισε να περπατά στους δρόμους του Λος Άντζελες φορώντας ένα μακρύ μαύρο φόρεμα συνδυασμένο με μπεζ γόβες.

Με μαύρα γυαλιά ηλίου και μαύρη ζακέτα, η Αντζελίνα Τζολί δείχνει να μην θέλει να βάλει λίγο χρώμα στις δημόσιες εμφανίσεις της. 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Στις περισσότερες εμφανίσεις της προτιμά το total black.

Είτε κυκλοφορεί στον δρόμο με τα παιδιά της, είτε βρίσκεται στο αεροδρόμιο, είτε σε επίσημες εκδηλώσεις, προτιμά την ασφάλεια των κλασικών μαύρων ρούχων. 

Η ίδια έχει παραδεχτεί ότι έχει εμμονή στο μαύρο και γενικά στη μονοχρωμία, αφού φοράει μόνο βασικά χρώματα, όπως λευκό, μαύρο, μπεζ και γκρι. 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image