Getty
Getty
ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΗ

Sebastien Jondeau: Ο σέξι σωματοφύλακας του Karl Lagerfeld που ξετρελαίνει τις γυναίκες, σχεδιάζει τη δική του συλλογή


Ο Karl Lagerfeld είναι ίσως το πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο της μόδας, με iconic στιλ. 

Δύσκολα θα προσπερνούσαμε τον άνδρα με το αρρενωπό πρόσωπο που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του σχεδιαστή, σε κάθε εμφάνιση και paparazzi φωτογραφία.

Ο σέξι σωματοφύλακας του Κarl Lagerfeld, Sebastien Jondeau, δεν περνάει σίγουρα απαρατήρητος από το γυναικείο φύλο και η εμφάνισή του χαρακτηρίζεται από την γοητεία και την κομψότητα μιας άλλης εποχής.

Hot security, προσωπικός βοηθός, φίλος και πολιτιστικός ακόλουθος, ο Sebastien Jondeau, είναι δίπλα στον κορυφαίο σχεδιαστή για παραπάνω από 10 χρόνια.

Ο 43χρονος Γάλλος συνεχίζει να ακολουθεί τα βήματα του Karl Lagerfeld και αυτή τη φορά γίνεται ο ίδιος σχεδιαστής, κάνοντας το ντεμπούτο του- που αλλού;- στο διάσημο fashion label του Lagerfeld.

Η πρώτη συνάντησή τους έγινε στις αρχές της δεκαετίας του '90, όταν ο 15χρονος ακόμα, Jondeau, εργάζονταν στην μεταφορά επίπλων-αντίκες του 18ου αιώνα, την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών του. 

Ο Lagerfeld ήταν ένας συχνός πελάτης.

Eτσι αρχισαν να μιλάνε για βιβλία, τέχνη και ζωή.

Getty
Getty

Αφού ο Jondeau ολοκλήρωσε την υπηρεσία του στο γαλλικό στρατό, και ενώ έπαιζε ερασιτεχνικά box, είπε στον Lagerfeld να τον καλέσει αν ποτέ χρειαζόταν κάποιον για δουλειά.

Λίγο καιρό αργότερα, το 1998, έγινε ο σωματοφύλακας του Lagerfeld. Έπειτα, ανέλαβε έναν πιο διοικητικό ρόλο και συμμετείχε ως μοντέλο σε καμπάνιες και shows, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. 

 

 

«Δεν κάνω modelling, κάνω μόνο για τον Karl» δηλώνει. Σήμερα, περνάει πέντε με έξι ώρες μαζί του την μέρα και είναι συχνά ο πρώτος άνθρωπος που ο σχεδιαστής βλέπει όταν ξυπνάει το πρωί και ο τελευταίος που βλέπει πριν πάει για ύπνο.

Η ιδέα του Jondeau να σχεδιάσει μια συλλογή για τον Lagerfeld γεννήθηκε πριν χρόνια και τώρα ήρθε η στιγμή να δημιουργήσει μια capsule συλλογή.

 

Είχε παρακολουθήσει τον Lagerfeld να αποτυπώνει τα οράματά του σε χαρτί για χρόνια. «Ο Καρλ μπορεί να ξυπνήσει ακόμα και το βράδυ για να σχεδιάσει. Είναι μεγάλη έμπνευση για μένα».

Για τον κούκλο Jondeau, ωστόσο, χρειάστηκαν λίγες ακόμη προσπάθειες. «Είχα μια καλή ομάδα που με βοήθησε να κάνω τα πάντα αληθινά».

Η αγάπη του για τα αθλήματα περνάει στην πρώτη του ανδρική συλλογή «Karl Lagerfeld Curated by Sebastien Jondeau» την οποία ο Jondeau αποκαλεί ως «μια αντανάκλαση των δικών του wardrobe essentials για μια μέρα στην πόλη με τον Lagerfeld».

Η συλλογή περιλαμβάνει κομμάτια κομψά και πολυτελή με μια sporty πινελιά, από ένα κασμιρένιο κασκόλ μέχρι ένα βραδινό κοστούμι.

 

Το bomber jacket της συλλογής, φέρει τα αρχικά του και το έτος γέννησής του, ενώ οι δερμάτινες λεπτομέρειες παραπέμπουν στην αγάπη του για το motocross.

«O μοτοσικλετισμός ήταν το πάθος μου από τότε που ήμουν πέντε χρονών. Είχα ένα σοβαρό ατύχημα, πριν από δύο χρόνια και η σπονδυλική μου στήλη έσπασε σε δύο μέρη. Υποσχέθηκα να μην το κάνω ξανά, όχι για μένα αλλά για εκείνον», αναφέρει, μιλώντας με απόλυτη αφοσίωση για τον μέντορά του.

 

 

Οταν τον ρωτούν αν θα συνεχίσει να σχεδιάζει απαντάει ότι είναι πιθανό και ότι ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στο γυναικείο ένδυμα.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (@bentoub) με περισσότερους από 36 χιλιάδες ακόλουθους, τον βλέπουμε να προπονείται σκληρά στο γυμναστήριο, να δαμάζει τα κύματα κάνοντας σερφ και στην συνέχεια, να χαλαρώνει μέσα από την γιόγκα. Δεν λείπουν οι φάρσες με φίλους και φωτογραφίες με τα κομψά sur mesure κοστούμια του, αλλά και ημίγυμνες, που τρελαίνουν τις γυναίκες.