Η Μαρίνα Βερνίκου, Φωτογραφία: marinavernicos/instagram
Η Μαρίνα Βερνίκου, Φωτογραφία: marinavernicos/instagram
INSTAGRAM MOMENTS

«Like mother like daughter» -H Μαρίνα Βερνίκου και η μητέρα της ποζάρουν φορώντας το ίδιο μαγιό


Ντέμη και Μαρίνα Βερνίκου. Μητέρα και κόρη ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό φορώντας το ίδιο ολόσωμο μαγιό. 

«Like mother like daughter» σημείωσε στο προφίλ της στο Instagram η Μαρίνα Βερνίκου.

Οι δυο γυναίκες βρίσκονται στην πισίνα του ξενοδοχείου «Amanzoe» στο Κρανίδι, το οποίο ανήκει στον επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη, σύζυγο της Μαρίνας Βερνίκου.

Η Μαρίνα Βερνίκου και η μητέρα της απολαμβάνουν το ελληνικό καλοκαίρι και τις ανέσεις του πολυτελούς ξενοδοχείου στην Αργολίδα. 

Δείτε εδώ:

 

Like mother like daughter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Vernicos Collection (@marinavernicos) στις 23 Αύγ, 2018 στις 11:58 μμ PDT

Η ομοιότητα των δύο γυναικών είναι εμφανής. Φορούν το ίδιο ολόσωμο μαγιό, ποζάρουν με το ίδιο στιλ και χαμογελούν στον φακό. 

«Για όποιες δυσκολίες και συµβουλές ήθελα, πήγαινα στους γονείς µου. Ο πατέρας µου λειτουργεί σαν ψυχολόγος. ∆εν θα σου πει ποτέ τι πρέπει να κάνεις. Θα σου δώσει την καθαρή, αντικειµενική εικόνα της κατάστασης και από τις δυο πλευρές και θα σε αφήσει ν’ αποφασίσεις µόνος σου. Μακάρι να µπορούσα να το κάνω και εγώ αυτό µε τα δικά µου παιδιά, αλλά παρασύροµαι και λέω τη γνώµη µου» έχει δηλώσει η Μαρίνα Βερνίκου σε παλιότερη συνέντευξή της. 

«Σαν παιδί ήµουν πολύ ευχαριστηµένη που ήµουν µοναχοπαίδι. Για καλή µου τύχη είχα πολύ στενή σχέση µε τα ξαδέλφια µου και είχα τα όλα τα καλά του να έχεις αδέλφια. Μεγαλώνοντας, ήθελα η δική µου οικογένεια να είναι µεγαλύτερη. Στην αρχή ήθελα πέντε παιδιά, µετά τέσσερα και τελικά σταµατήσαµε στα τρία.  Έχω όµως τα ανίψια µας πολύ κοντά και έτσι µαζεύεται η… οµάδα» έχει συμπληρώσει στο περιοδικό Elle.

Διαβάστε επίσης: Ντέμη και Μαρίνα Βερνίκου: Μητέρα και κόρη σε σπάνια δημόσια εμφάνιση

Οι διακοπές της Μαρίνας Βερνίκου με τη Nicole Scherzinger