O Γιώργος Πυρπσασόπουλος δίπλα στον Γιώργο Χρανιώτη την ημέρα του γάμου του, Φωτογραφία: NDP photo agency
O Γιώργος Πυρπσασόπουλος δίπλα στον Γιώργο Χρανιώτη την ημέρα του γάμου του, Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM MOMENTS

Vintage! O Γιώργος Χρανιώτης, με μακριά σγουρά μαλλιά, ποζάρει με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο στα 90s


Η φιλία τους κρατά πολλά χρόνια και αυτό το καλοκαίρι επισφραγίστηκε με μια κουμπαριά.

Ο λόγος για τον Γιώργο Πυρπασόπουλο που πάντρεψε τον καλό του φίλο Γιώργο Χρανιώτη με την εκλεκτή της καρδιάς του, Γεωργία Αβασκαντήρα, στην Τήνο. 

Και οι δύο δραστηριοποιούνται στον χώρο της υποκριτικής, έχουν το ίδιο μικρό όνομα και μια δυνατή φιλία να τους δένει.  

Ο Γιώργος Χρανιώτης δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μία φωτογραφία από το παρελθόν, τότε που οι δύο άντρες έκαναν μαζί διακοπές σε κάποιο ελληνικό νησί. 

Ο ηθοποιός, μάλιστα, σημειώνει ότι δεν μπορεί να θυμηθεί από πού είναι τραβηγμένη αυτή η φωτογραφία, αλλά τονίζει ότι το σημαντικό της υπόθεσης είναι το ότι έζησαν στο μέγιστο τις όμορφες αυτές στιγμές. 

«Σίγουρα μέσα 90s. Μου την έστειλε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, προσπαθούμε να θυμηθούμε πού ειμαστε, αλλά μάταια, δεν...Ίσως στην Νάξο. Ή Σαντορίνη. Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να ζεις κι εμείς τότε το κάναμε μ' όλες μας τις δυνάμεις. Και τις αντοχές. Και ήταν ωραια.Υπήρχε τεράστια ορμή και καλοσύνη. Και τρέλα...Θενξ κουμπάρε για το γαμάτο nostalgic mood που μου χάρισες!!!» σημείωσε ο Γιώργος Χρανιώτης στη λεζάντα της φωτογραφίας. 

Δείτε εδώ:

«Περήφανος και τιμημένος να είμαι ο κουμπάρος στο γάμο του κολλητού μου! Σε ευχαριστώ bro. Να ζήσετε και να ευτυχίσετε!!» είχε γράψει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος για το γάμο του φίλου του.

Διαβάστε επίσης: 29 χρόνια πριν -Η Άννα Βίσση όταν τραγουδούσε με μαύρα σγουρά μαλλιά, σε ένα σπάνιο καρέ