splashnews
splashnews
SERENA WILLIAMS

Η Σερένα Γουίλιαμς δεν θα μπορεί να φορέσει ξανά το εμβληματικό της catsuit -Ο λόγος που απαγορεύτηκε


Η Σερένα Γουίλιαμς είναι μια από τις καλύτερες τενίστριες αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Ίσως η καλύτερη και πιο αναγνωρισμένη.

Η ίδια έχει περάσει πολύ δύσκολα για να φτάσει μέχρι εδώ.

Μάλιστα, μετά την πρόσφατη γέννηση του παιδιού της, επέστρεψε δυναμικά στους αγώνες τένις.

Συγκεκριμένα, τον Μάιο η Αμερικανίδα τενίστρια επέστρεψε στο French Open φορώντας ένα μαύρο και κόκκινο catsuit που έφτιαξε γι’ αυτήν αποκλειστικά η Nike.

Μάλιστα, οι φαν της το ονόμασαν «superhero outfit». «Νιώθω σαν πολεμίστρια, σαν πριγκίπισσα του πολέμου, από την Wakanda ίσως», είπε η ίδια κάνοντας αναφορά στην φανταστική χώρα του Black Panther.

«Πάντα ήθελα να είμαι υπερηρωίδα και είναι ο τρόπος μου να νιώσω έτσι», πρόσθεσε.

Μάλιστα η στολή αυτή την βοήθησε να επανέλθει από μια δύσκολη εγκυμοσύνη και ήταν γι’ αυτή σύμβολο δύναμης και ελαστικότητας.

splashnews
splashnews

Ωστόσο, από ότι φαίνεται δεν θα την ξαναδούμε με την μαύρη της ολόσωμη φόρμα.

Ο πρόεδρος του French Open, Bernard Giudicelli, ανακοίνωσε ότι το συγκεκριμένο outfit θα απαγορευτεί και θα υπάρχει dress code για όλους που δεν πρέπει να παραβιάζεται.

splashnews
splashnews

«Δεν θα είναι πλέον αποδεκτό. Πρέπει όλοι να σέβονται το παιχνίδι και τον χώρο», δήλωσε ο ίδιος στην 500η έκδοση του Tennis Magazine.

Βέβαια, ανέφερε στη συνέχεια ότι η ενδυμασία δεν θα είναι τόσο αυστηρή όσο στο Wimbledon, όπου οι παίκτες πρέπει να φοράνε λευκά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Catsuit anyone? For all the moms out there who had a tough recovery from pregnancy—here you go. If I can do it, so can you. Love you all!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena Williams (@serenawilliams) στις 29 Μάι, 2018 στις 12:05 μμ PDT

Ο λόγος που η Σερένα φορούσε την συγκεκριμένη ολόσωμη φόρμα δεν είχε να κάνει με στιλιστική επιλογή. Υπέφερε από θρόμβους αίματος στους πνεύμονές της μετά την γέννα και παραλίγο να πεθάνει. Έτσι, με το catsuit κρατά την κυκλοφορία του αίματος σωστή.

Μένει να δούμε τι θα γίνει με την περίπτωση της Γουίλιαμς.

AP
AP