chrismpo/ Instagram
chrismpo/ Instagram
01|09|2018 11:21
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε την πιο ωραία φωτογραφία από το πάρτυ πριν το γάμο της


Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα: η 1η ημέρα του φθινοπώρου θα είναι και η πρώτη ημέρα της έγγαμης ζωής τους.

Το ζευγάρι που απασχόλησε τα media όσο κανένα άλλο την σεζόν που πέρασε, παντρεύεται στη Σίφνο το βράδυ του Σαββάτου έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα.

Το βράδυ της Παρασκευής, ένα μεγάλο πάρτι ένωσε τους καλεσμένους του γάμου που ήδη έχουν καταφθάσει στο νησί. Με μουσική και ξέφρενο χορό που κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες, Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα γιόρτασαν μαζί την τελευταία ημέρα της εργένικης ζωής τους.

Οι φωτογραφίες από το pre-wedding party έκαναν από νωρίς την εμφάνισή τους στους λογαριασμούς των καλεσμένων στα social media.

Η Χριστίνα Μπόμπα το πρωί του Σαββάτου, την ημέρα του γάμου της με τον παρουσιαστή, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ίσως την πιο όμορφη φωτογραφία του πάρτυ.

Το ζευγάρι ποζάρει στο φακό και δείχνει τον ενθουσιασμό και την προσμονή του για το χαρμόσυνο γεγονός που θα επισφραγίσει τον έρωτά του.

Το φόρεμα της Χριστίνας Μπόμπα φέρει την υπογραφή του Atelier Loukia και η ίδια το υποστήριξε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Η ίδια έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία που δημοσίευσε: «Χθες κατεβήκαμε τα σκαλιά του pre wedding party μας. Σήμερα ετοιμαζόμαστε να ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας. Η ώρα μας η καλή!».

 chrismpo/ Instagram
chrismpo/ Instagram