Μια αληθινή σταρ -Η Cate Blanchett έλαμψε με την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ της Βενετίας | 0 bovary.gr
Μια αληθινή σταρ -Η Cate Blanchett έλαμψε με την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ της Βενετίας | 0 bovary.gr
CATE BLANCHETT

Μια αληθινή σταρ -Η Cate Blanchett έλαμψε με την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ της Βενετίας


Το στιλ της Cate Blanchett δεν αντιγράφεται.

Είναι μια αληθινή ντίβα. Η εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ήταν ονειρική.

Η Cate Blanchett φορώντας μια εκπληκτική δημιουργία Giorgio Armani Privé έλαμψε στο Φεστιβάλ: η 49χρονη ηθοποιός έδωσε το παρών στην προβολή της ταινίας «Α Star is Born» (σσ. «Ενα αστέρι γεννιέται»). Σίγουρα, πολλά αστέρια γεννιούνται κάθε τόσο στον κόσμο του θεάματος. Ομως, η Cate Blanchett κουβαλά μαζί της έναν ολόκληρο αυτόφωτο κόσμο.

Κάθε της εμφάνιση αφήνει το στίγμα της, κάθε της επαγγελματική επιλογή δεν είναι ποτέ τυχαία.

Ολα τα βλέμματα στο φόρεμα της Cate Blanchett: η βελούδινη δημιουργία του οίκου (από την συλλογή για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2018), με πολύ μακρύ τελείωμα κι ένα άκρως σαγηνευτικό ντεκολτέ, συνοδεύτηκε από μια πολύ εντυπωσιακή κοντή κάπα με φτερά και αστραφτερά κεντήματα. Τα σκουλαρίκια της είχαν την υπογραφή του οίκου κοσμημάτων Chopard.

Αυτή η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί ήταν μια ακόμα απόδειξη της μοναδικής σχέσης που ενώνει την ηθοποιό με το κομψό στιλ που αποπνέει δυναμισμό και θηλυκότητα.

Η Cate Blanchett ήταν αδύνατο να μην συγκεντρώσει την προσοχή στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Η παρουσία της ήταν ένα από τα πιο λαμπερά highlights της κινηματογραφικής βραδιάς. Περπάτησε στο κόκκινο χαλί και τα φλας άστραψαν. Όπως κάνουν πάντα οι γυναίκες που έχουν φινέτσα.

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image