NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
INSTAGRAM MOMENTS

Η Δανάη Μπάρκα κολυμπά στον βυθό -Η απόλυτη καλοκαιρινή φωτογραφία που «σαρώνει» στο Instagram


To φετινό καλοκαίρι άφησε πίσω του μια «ανάμεικτη» γεύση: στιγμές ευχάριστες αλλά και αναμνήσεις που δεν θα ξεχαστούν εύκολα.

Τα δυσάρεστα γεγονότα που μεσολάβησαν και η μελαγχολία που άφησαν πίσω τους, το στιγμάτισαν.

Η Δανάη Μπάρκα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, είπε αυτό που πολλοί έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους: ότι το φετινό καλοκαίρι ήταν πολύ περίεργο.

Μια φωτογραφία της έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του διαδικτυακού κοινού. Η αισθητική της, ξεχωριστή.

Η Δανάη Μπάρκα κολυμπά στο βυθό και τα χρώματα της φωτογραφίας κλείνουν μέσα τους όλο το ελληνικό καλοκαίρι.

Η ηθοποιός γράφει: «Γεια σου καλοκαιράκι. Ησουν πολύ περίεργο αλλά όπως λέει και η Κική (σσ Δημουλά) “Να αντέξεις είναι το ζητούμενο, όχι να καταλάβεις”».

Σε συνέντευξή της στο bovary.gr η Δανάη Μπάρκα είχε μιλήσει για τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο. Τα λόγια της είναι χαρακτηριστικά: «Είμαι ένας άνθρωπος που έχει πολλή αγάπη να δώσει στους γύρω του, έχει πολύ θυμό όπως όλοι μας, απλά ίσως αυτό που ξεχωρίζει σε μένα είναι η ειλικρίνεια. Τα πράγματα που έχω –και τα θετικά και τα αρνητικά- θα τα πω. Επίσης έχω πολλά «θέλω» και πιστεύω είναι αυτά που με κρατούν ζωντανή, είναι η ελπίδα μου. Ομορφιά για μένα είναι το μυαλό. Η αγάπη. Το χιούμορ. Η πίστη στα όνειρά μας. Οι φίλοι μας. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που έχουν ανασφάλεια εξαιτίας άλλων, εξαιτίας της κοινωνίας και των ταμπελών. Γεννηθήκαμε μια φορά, για να ζήσουμε και να κάνουμε πράγματα, και να φύγουμε. Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι το έχουν καταλάβει καλά αυτό. Ολοι θεωρούν ότι είναι δεδομένη η ζωή».

danai_barka/ Ιnstagram
danai_barka/ Ιnstagram