«Λόγω Τιμής»: Το συγκινητικό τρέιλερ του remake της σειράς μόλις κυκλοφόρησε -Η γενιά των 20 έγινε 40  | 0 bovary.gr
«Λόγω Τιμής»: Το συγκινητικό τρέιλερ του remake της σειράς μόλις κυκλοφόρησε -Η γενιά των 20 έγινε 40 | 0 bovary.gr
05|09|2018 16:43
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

«Λόγω Τιμής»: Το συγκινητικό τρέιλερ του remake της σειράς μόλις κυκλοφόρησε -Η γενιά των 20 έγινε 40


«Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε» τραγουδούσε ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στους τίτλους αρχής της σειράς «Λόγω Τιμής» στο Mega, πριν από δύο δεκαετίες.

Και αυτός ο στίχος έγινε υπόσχεση: σήμερα, 20 χρόνια μετά, η θρυλική σειρά επιστρέφει στους δέκτες μας. Ο Άλκης Κούρκουλος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο με το τρέιλερ του remake της σειράς.

Όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς ξανά μαζί: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Άλκης Κούρκουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Βίκυ Βολιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Αγγελική Δημητρακοπούλου συναντιούνται και πάλι. 

Το τρέιλερ, όπως είναι λογικό, έχει γίνει viral λίγη ώρα μετά τη δημοσίευσή του.

Ηταν 30 Σεπτεμβρίου του 1996 όταν προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της σειράς, σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου και σκηνοθεσία Λάμπη Ζαρουτιάδη.

Δύο δεκαετίες μετά, η σειρά επιστρέφει στους δέκτες μας και αυτό δεν μπορεί παρά να είναι μια ευχάριστη έκπληξη για τους θαυμαστές της. «Λόγω Τιμής 20 χρόνια μετά» έγραψε χαρακτηριστικά ο Άλκης Κούρκουλος και αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την επιστροφή της σειράς σύντομα.

«Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια»... 

 

 

Λόγω τιμής 20 χρόνια μετά

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alkiskourkoulos (@alkiskourkoulos) στις 5 Σεπ, 2018 στις 5:21 πμ PDT